Genç Nesil İş Yapar 1-1

18 Temmuz 2012

Boluspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci hazırlık maçını dün akşam Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'yle oynadı. Atatürk stadyumunda oynanan...

Boluspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci hazırlık maçını dün akşam Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'yle oynadı. Atatürk stadyumunda oynanan karşılaşmayı yaklaşık 1 bin taraftar izledi.

 

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor, ikinci hazırlık karşılaşmasını dün akşam Atatürk stadyumunda Gençlerbirliği'yle oynadı. Karşılaşmayı Boluspor Başkanı Abdullah Abat, Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve çok sayıda yönetici ve yaklaşık 1000 taraftarlar takip etti. 1-1 sonra eren maçta kırmızı-beyazlı ekibimiz sahaya kalede Serdar, defansta Mesut Çaytemel, Cemil, Cenk, Doğancan orta sahada Vedat Budak, Emre Taşkoparan, Cafercan, Akeem Agbetu, Samet Eker ileride Serge Pacome Djıehoua ilk onbiriyle çıktı.

 

 

İlk hazırlık maçında olduğu gibi Gençlerbirliği karşısına da genç ağırlıklı kadroyla çıkan kırmızı-beyazlı ekibimiz, 9 dakika Tayfur Bingöl'ün golüne engel olamazken 45.dakika Samet Eker'in kafa golüyle skora denge getirdi. Oyunda kaldığı süre içersinde Serdar Kulbilge, Samet Eker, Akeem Agbetu, Cafercan, Serge Djıehoua ve sonradan oyuna dahil olan Emre Kılınç performanslarıyla göz doldururken kırmızı-beyazlı taraftarlardan büyük alkış aldılar. Karşılaşmanın ikinci yarısında rakibine göre üstün bir futbol ortaya koyan kırmızı-beyazlı ekibimiz, Aydın, Oltan ve Cafercan ile girdiği birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Boluspor güçlü rakibi karşısında oynadığı futbol kırmızı-beyazlı taraftarı oldukça memnun ederken, taraftardan bol bol alkış aldı. İki takımında dengeli oynadığı karşılaşmanın sonucunda maç ilk yarıda karşılıklı atılan birer golle 1-1 sona erdi.

 

Süper lig temsilcisi Gençlerbirligini karşı iyi mücadele ettiği görünse de boluspor da bazı bölgelerin aksadığı göründü.Defans ve orta sahada çok top kaybı yaşayan ekibimizde liglerin başlamasına uzun bir süre olmasından dolayı yapılan hazırlık maçında eksikliklerini görmüş oldu.

 

Boluspor: Serdar Kulbilge (Eser), Cenk Özbey, Doğancan Akkaya (Engin), Emre Taşkoparan (Savaş), Cafercan Aksu (Fatih Çolak), Mesut Çaytemel (Hakan Yüce), Samet Eker (Emre Kılınç), Akeem Agbetu, Vedat Budak (Oltan Karakullukçu), Cemil Vatansever, Serge Pacome Djıehoua (Aydın)

 

Gençlerbirliği: Ramazan, Cem (Mehmet Sedef), Mahmut, Ante Kululsic, İlkay, Tayfur (Aykut Demir), Özgür (Hurşut), Randall, Mehmet, Murat, Dejan Lekic (Mustafa Kayabaşı)

 

Goller: Dk 9 Tayfur Bingöl (Gençlerbirliği), Dk 45 Samet Eker (Boluspor)


2677 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.082961082458496