GENÇ OYUNCULAR RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

1 Şubat 2021

B.Boluspor, altyapısından yetişen genç futbolcular Arda Köksal ve Ensar Bilir ile profesyonel sözleşme imzaladı. Boluspor TV’ye konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah...

B.Boluspor, altyapısından yetişen genç futbolcular Arda Köksal ve Ensar Bilir ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Boluspor TV’ye konuşan Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, genç oyuncuların kırmızı beyazlı takımın değeri olduğunun altını çizerek, “Bana göre Boluspor’un bu seneki en önemli iki tane değeri yanımda oturuyorlar, Ensar ve Arda kardeşim. Bizim alt yapımızın A takıma yetiştirdiği değerli futbolculardan birer tanesi. Bu süreçte bizim alt yapıyla alakalı takip ettiğimiz bizzat teknik heyetin ve benim izleyip bu kardeşlerimizin A takıma destek olabileceğini düşündüğümüz ve bu aşamada da ara dönem kampımıza beraber götürdüğümüz iki tane kardeşimiz. Bunlar bizim değerlerimiz, en kıymetlilerimiz.” diye konuştu.

“ALT YAPI İLE İLGİLİ YENİ KARARLAR ALDIK”

Abat, Boluspor’un geçmiş dönemlerde Türk futboluna ve dünya futboluna değer kazandırmış bir kulüp olduğunu belirterek, şunları söyledi: “Bunun için geldiğimiz günden bu yana alt yapıyla ilgili yoğun çalışmalar ve bazı programlar yapmış bulunuyoruz. Bunların meyvelerini bugünden başlayarak ileri ki ilk 6 aylık dönemde ve gelecek yıl almaya devam edeceğiz. Bu arkadaşlarımızla profesyonel sözleşme imzalayacağız. Bolusporumuz ile Ensar ve Arda kardeşime hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah Allah utandırmayacak. Hem kendileri içinde hem Boluspor içinde başarılı günler bizleri bekliyor olacak. Buradan özellikle alt yapıdaki kardeşlerimizi yetiştiren hocalarımıza, Osman Nuri hocamıza ve yönetim adına bütün plan ve programlamayı yapan Ender Ufluoğlu’na ve Yılmaz hocaya, Serdar kardeşimize ve ismini sayamadığım tüm çalışanlarımıza hepsine teşekkür ediyorum. İnşallah bu bir başlangıç olur. Futbol kulüplerinin kurtuluşu altyapılar olmalı. Biz radikal bir şekilde geldiğimiz günden bu yana alt yapı ile alakalı gerçekten başarıya odaklı yeni tedbirler ve kararlar aldık. İnşallah bunun meyvesini önümüzdeki sezonlarda görmeye devam edeceğiz.”

GENÇ OYUNCULAR RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI
GENÇ OYUNCULAR RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI
GENÇ OYUNCULAR RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI
GENÇ OYUNCULAR RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI
GENÇ OYUNCULAR RESMİ SÖZLEŞMEYİ İMZALADI

5470 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.05278491973877