Genç Pehlivanlar Avrupa’yı gözüne kestirdi

15 Haziran 2014

Polonya'nın Katoviçe şehrinde 17-22 Haziran tarihleri arasında organize edilecek Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını Bolu'da sürdüren Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı, üst seviyede performans sergileyerek İstiklal Marşı'nı okutmak istiyor.

2014 yılının ilk yarısında gerçekleştirilen uluslararası organizasyonlarda daima kürsüde yer alan ve birçok defa takım halinde şampiyon olan Genç Milliler, Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıklarını Bolu Aladağ Kamp Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştiriyor. 2013 yılında Makedonya'da düzenlenen Avrupa şampiyonasında 3 altın ve 1 Gümüş madalya kazanarak büyük bir başarının altına imza atan Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı, Polonya'da bu başarısının üzerine çıkmak istiyor.

MERT “ALTIN MADALYALAR MİLLETİMİZE FEDA OLSUN”

Milli güreşçilerin elde ettiği başarılarda önemli bir role sahip olan Genç Erkekler Serbest Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Elvan Mert, tecrübeli antrenörler Tevfik Odabaşı, Yaşar Sifil, İbrahim Benekli ve Ahmet Durna ile birlikte çalışmalarını yürüttüklerini ve takımda motivasyonun çok iyi olduğunu söyledi.

İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUTMAK…

Polonya'da elde edilecek başarının Türk güreşinin geleceği adına büyük önem arz ettiğini dile getiren Teknik Direktör Mert, “Burada gençler kategorisinde mücadele eden sporcularımız, ileriki yıllarda ülkemizi büyükler kategorisinde temsil edecekler. Avrupa şampiyonasında şanlı bayrağımızı göndere çektirmek ve İstiklal Marşımızı okutmak en büyük gayemiz. Milletimizin desteğini sonuna kadar arkamızda hissediyor ve dualarını bekliyoruz. Bu zorlu yolda daima yanımıza olan Federasyon Başkanımız Hamza Yerlikaya'ya da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Orada kazanacağımız altın madalyalar, aziz milletimize feda olsun” şeklinde konuştu.

Avrupa Şampiyonası'nda ay yıldızlı mayo ile mindere çıkacak sporcular ve kiloları şöyle; 50 kilo: Emre Demircan, 55 kilo: Barış Kaya, 60 kilo: Mehmet Ali Daylak, 66 kilo: Haydar Yavuz, 74 kilo: Murat Ertürk, 84 kilo: Fatih Erdin, 96 kilo: Yusuf Can Zeybek, 120 kilo: Yunus Emre Dede

Genç Pehlivanlar Avrupa’yı gözüne kestirdi

2415 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054079055786133