Gençler Alkışı Aldı

7 Temmuz 2013

Boluspor yeni sezon hazırlıklarına devam ederken ilk hazırlık maçını da Romanya birinci lig temsilcisi Viitorul Constanta takımı ile yaptı. Teknik direktör...

Boluspor yeni sezon hazırlıklarına devam ederken ilk hazırlık maçını da Romanya birinci lig temsilcisi Viitorul Constanta takımı ile yaptı. Teknik direktör Ali Beykoz oynanan hazırlık maçında genç oyunculara şans verdi.

Yeni sezon hazırlıklarıçerçevesinde kırmızı beyazlılar ilk hazırlık karşılaşmasını oynadı. Boluspor sahaya kalede Melih, defansta Ömer Tunç, Mehmetcan, Cenk, Abdülsamet, Orta sahada Fatih Çolak, Harun, Mert Bektaş, Fırat, Orhun ve ileride Oltan ilk on biriyle çıktı. Boluspor'da genç oyuncuların sahaya sürüldüğü maçta genç oyuncular Romanya temsilci Viitorul Constanta takımı ile başka baş bir mücadele ettiler. Teknik direktör Ali Beykoz'un şans verdiği oyuncular hocalarının gözüne girmeye çalışırken kırmızı beyazlı oyuncular rakipleri karşısında dirençli bir oyun ortaya koyarken her iki takımda ilk 45 dakikada net gol pozisyonu vermedi.

İlk devrede kırmızıbeyazlıların en ciddi atağı Orhun ile gelişti. Orhun, Boluspor yarı sahasından aldığı topu hızlı bir şekilde rakip alan kadar girip Viitorul Constanta takım oyuncularını geçerek çektiği şut son anda rakip takım oyuncularından döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıda birçok ismeşans veren Teknik direktör Ali Beykoz, zaman, zaman yerinden kalkarak genç oyunculara taktik verdi. Geçtiğimiz sezon kiralık oynayan ve alt yapıdan A takıma çıkan oyuncuları görme şansı yakalayan tecrübeli hoca, zaman zamanda kırmızı beyazlı oyuncularına ikazlarda bulundu. Kıran kırana geçen karşılaşmada üstün gözüken takım olmadı. Genç oyuncular teknik direktör Ali Beykoz'un gözüne girebilmek için tüm yeteneklerini ortaya koyarken karşılaşma başladığı gibi 0-0 bitti.

Karşılaşma İle İlgili fotolar sitemizde ilerleyen saatlerde olacaktır

 

2629 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.045563936233521