Gençler OUT Abiler IN (1-2)

13 Ağustos 2013

PTT   birinci liginin başlamasına az bir süre kala  2. lig B  takımlarından Göztepe AŞ ile karşılaşan Boluspor son provasını yaptı. Sahaya ilk yarıda...

PTT   birinci liginin başlamasına az bir süre kala  2. lig B  takımlarından Göztepe AŞ ile karşılaşan Boluspor son provasını yaptı. Sahaya ilk yarıda gençler den kurulu bir kadro ile çıkan ekibimiz ikinci yarıda tam kadro sahaya çıktı ve maçı 1-2 kaybetti.

Lig hazırlıklarını tamlayarak Adana Demirspor maçını bekleyen Boluspor son provasını 2. lig ekiplerinden Göztepe AŞ karşı yaptı. İlk yarıda genç ve yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Teknik Direktör Ali Beykoz'un şans verdiği oyuncular sarı kırmızılı ekip karşısında bir varlık gösteremeyince kalesinde iki gol gördü.

Teknik direktör  Ali Beykoz  ilk defa yeni transferler Metin Tepe ve LYS MOUİTHYS 'e şans verdi.

Göztepe karşısında maça başlayan ilk 11 rakip kaleye gitmekte zorlanınca İzmir temsilcisinin gollerine ilk yarıda engel olamadılar. Yeni transfer LYS MOUİTHYS ilk maçı olmasından dolayı vasat bir oyun ortaya koyması dikkat çekti.

İlk yarı 2-0 Göztepe'nin üstünlüğü ile sonuçlanırken ikinci yarıya teknik direktör Ali Beykoz ideal bir kadro ile sahaya çıktı. Adana Demirspor maçına çıkması beklenen ilk 11 sahada olurken futbol olarak hırsları dikkat çektiler. İkinci yarının başlaması ile adeta tek kale bir oyun ortaya koyarlarken Ali Güzaldal sert şutu direkten dönünce taraftarlardan da alkış aldı.

Boluspor baskısı sonuç getirdi ikinci yarının başlaması ile adeta Göztepe AŞ kalesini ablukaya alan kırmız beyazlı oyuncular sağ kanattan tehlikeli geldi ceza sahasına yapılan ortada Emre Kılınç topun üzerinden atlayıp Emrah ile buluşturdu. Golcü oyuncu Emrah sert şutu ile kırmızı beyazlı ekibin golü geldi.

Karşılaşmada golün ardından pozisyonlar bulan Boluspor kaleci Yavuz'u geçemeyince  hazırlık karşılaşmasını 2-1 kaybetti.

Boluspor karşılaşmaya   ilk yarıda  Fırat,Tolga,İlyas,Metin,Cenk,Mehmet Can ,Gökhan Emreciksin,Harun, LYS MOUİTHYS,Alican,Onur Türk

İkinci yarıya ise Atacan,Sercan,Zlatkov,Fatih,Cemil,Emre,Emrah,Ali Güzaldal, Alp, Nikolay, Hakan kadrosu ile yer aldı.


2774 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054666996002197