Gerçek Futbol'a Büyük Tepki

12 Ocak 2012

TRT-3 SPOR ekranlarında Anadolu kulüplerinin nabzını tutan ve taraftarlar ile kulüp temsilci ve teknik adamlarını bir araya getirerek kulüpleri analiz eden Gerçek...

TRT-3 SPOR ekranlarında Anadolu kulüplerinin nabzını tutan ve taraftarlar ile kulüp temsilci ve teknik adamlarını bir araya getirerek kulüpleri analiz eden Gerçek Futbol programının Boluspor taraftarlarına yaptıkları tepki ile karşılanıyor.

 

Banttan yayınlanmak üzere Cumartesi günü çekimleri gerçekleşen ve Boluspor'un yeni teknik patronu Özcan Kızıltan ile Boluspor taraftarlarının konuk olduğu programın çok geç saatlerde yayınlanması tepki ile karşılandı.

 

TRT-3 SPOR'da Pazar, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Bank Asya'yı derinlemesine ve çok farklı bir üslupla inceleyen Gerçek Futbol, farklılığını göstererek tüm takımların programlarını genelde 19:00 - 20:00 saatleri arasında yayınlarken Boluspor taraftarlarının ve teknik patronunun konuk olduğu programı gece yarısı 01:30'da yayınlaması büyük tepki ile karşılandı.

 

Perşembe akşamı saat 19:00'da yayınlanacağı duyurulmasına karşın son dakika golü atarak program saatini 01:30'a alan TRT'nin bu tutumu sonrası taraftarlarımız "TRT'nin Boluspor ve Bolu iline bir garezi mi varki bu tür olaylar hep Boluspor'un başına gelir" yorumunu yaptılar.

 

Ergün Pembe Tutumuna Devam Ediyor

 

Sezon başından beri belki hakılı belki haksız bilmiyoruz ama Boluspor ile ilgili sorunlar var sorularına devam etti. Özcan Kızıltan'ın konuk olduğu programda Boluspor'un yeni teknik patronuna " Boluspor'da sıkıntılar vardı. Size yansıyan bir konu varmı" diyerek sezon başından beri her programda Boluspor'da sorunlar var , sıkıntılar var söylemlerine devam etti. Eski takım arkadaşı ve Boluspor eski teknik direktörü Cihat Arslan'a yönelik yapılan konuşmalarda sık sık bu söylemleri tekrarlayan Pembe bu tavrına yine devam etti.

 

Kızıltan ortalama 2 puan bizi hedefe taşır

 

Boluspor teknik direktörü Kızıltan'a 2 yarı için nasıl bir oyun sergileneceği sorulurken aynı zamanda puansal olarak hesap yapıp yapmadıkları soruldu. Bu soru üstüne Kızıltan " ortalama 2 puan bizi hedefe taşır. Ancak 60-64 puan hedefimiz." dedi.

 

Özcan'ı Dinleme Saldır Göztepe

 

Program sunucusu Berfu Haşıoğlu'nun Boluspor'un ikinci yarıdaki oyun anlayışının nasıl olacağı sorusu üzerine Kızıltan " Tabi taraftarlarımız saldıran bir takım görmek ister. Ben Fenerbahçe altyapısının çalıştırdığım yıllardan bugüne kadar hep kaybetmeme üzerine planlar yaparım. Yeri geldiğinde tabi saldırgan bir futbol sergilenebilir. Ama bu herzaman için geçerli olmaz. Mesala eski takımım Göztepe'de taraftarlarımız " Özcanı Dinleme Saldır Göztepe" diye tezahürat bile yapmıştı. Biz ikinci yarı Boluspor olarak kontrollü , kaybetmemek üzerine bir anlayışımız olacak.

 

Taraftarlarımıza Çok Güveniyorum

 

Özcan Kızıltan Berfu Haşıoğlu'nun " Hocam siz içeri girince taraftarlarınız sizi alkışladı" yorumunu yapınca Kızıltan " Ben taraftarlarımıza çok güveniyorum. Lige renk katan ve kulübünü düşünerek hareket eden bir topluluk. hep birlikte hedefe ulaşacağız"dedi.

 

Çocuk Tribünü'ne Alkış

 

Gerçek Futbol programına konuk olan taraftarlarımızın içersinde birde küçük Boluspor taraftarı bulunurken geceye damgasını vurdu. genç taraftarımız Çocuk Tribün'ün açıldığından beri desteklediklerini ve diğer tribünler ile birlikte hareket ettiklerini dile getirirken yorumcular tarfından alkış aldı. Berfu Haşıoğlu Türkiye'de bir ilk olduğunu ve en iyi BolU'da uygulanan bu uygulamadan dolayı destekleri için Boluspor kulübüne teşekkür etti.

 

Altundal " Tüm Taraftarlarımızın Selamını Getirdik"

 

Taraftar grubu temsilcisi Fatih Altundan program sonunda Gerçek Futbol ekibine davetlerinden dolayı teşekkür ederken Tüm Boluspor Taraftarlarının selamını getirdiklerini belirtti. Altundan " Bugün üç derneğimizin ve grubumuzun selamını getirdik. Sayın hocamız ile birlikte hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz" derken program ekibine Boluspor ile ilgili hediyeler armağan ettiler.

 

Ergün Pembe " Artık Boluspor'u Ligde Görmek İstiyoruz"

 

Ergün Pembe son kapanış konuşmasını yaparken Boluspor'un büyük bir kulüp ve mazisi olan bir kulüp olduğunu belirterek " Boluspor ülkemizi Avrupa'da temsil etmiş , Ülkemizde şampiyonluklar yaşamış , kupalar kazanmış ve sayısız futbolu yetiştirmiş bir kulüp. İnşallah Özcan hocamız ile bu sene hedefe ulaşırlarda bizde ligde görürüz" dedi.  

 


3701 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.050858974456787