“GERÇEK MANADA HİKÂYE YAZMAYA GELDİK”

18 Şubat 2016

Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke, Lig Radyo’da Yetkin Etkin’in konuğu oldu. Kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevap veren genç teknik adam; “Bolu’ya gerçek manada hikâye yazmaya geldim. Hizmet etmeye geldik. İnşallah iyi yerlere geleceğiz. Yaptığımız işten dolayı tüm ligleri takip ederim. Onun içinde bu ligi biliyorum. Beraber hareket edersek çok şeyi birlikte başarırız” diyerek camiaya da mesaj gönderdi.

Lig Radyo’da Yetkin Etkin’e konuk olan Fatih Tekke’nin canlı yayında kendisine sorulan sorulara verdiği cevaplar şöyle: “Boluspor şehir takımı uzun yıllar bir üstü ligi isteyen bunun hasreti ile mücadele eden bir takım olduğu için bu heyecan bu istek arzu bizde bu heyecanı yaşamak buraya gerçek manada hikaye yazmaya hizmet etmeye geldik. Söylediğimizi yapmaya çalışan bir ekip var bütün bireyleri ile güzel bir atmosferimiz var bulunduğumuz durumdan daha iyi olabilecek potansiyelimiz var. Oyun formatında bazı değişmeleri gelişmeleri ile Boluspor takımını inşallah istediğimiz yerlere getireceğimizi düşünüyorum ve inanıyorum”

 “GELİRKEN TRANSFERİ HİÇ DÜŞÜNMEDİM”

Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke, Yetkin Etkinin transferin son gününde geldiniz kendi transferlerinizi yapamadınız bunun için ne dersiniz sorusuna da şu cevabı verdi: Sözleme imzalamadan Başkan ile görüşmemiz Pazar günü oldu. Transfer çalışmalarında şansımız hiç olmadı. Çünkü Pazartesi transferin son günüydü kaldı ki devre arasında yapılan transferlerin genel manada çok istenilen seviyede olmuyor. Biz bunu düşünerek değil, mevcut kadronun yapısıyla neler yaparız diyerek düşünerek geldik. Sözlerimin başında söylediğim özellikle PTT Birinci lig deki futbol kalitesinin formatıyla eğer doğru bir şeyler yaparsak birlik de hareket edebilmeyi başara bilirsek birçok şeyinde yapıla bileceğini düşündük.

“KADROYA GÜVENDİM”

“Dolayısıyla transferde her anki söyleyecek ve yapacak zamanımız yoktu. Mevcuttaki şu anki kadromuz söylediğimizi, istediğimizi hedefimiz olan bir üst lige çıkmayı ve bunu başara bilecek bir kadro bunu da başarabilir. Çok çalışırsak şehirle de beraber hareket edersek bunu başarabiliriz.”

“NEDEN BOLUSPOR?”

 “2011’de futbolu bıraktım. Sonra antrenörlük diplomaları için kurslara gittik. A diplomasıyla beraber milli takımlarda 13-14 ay A2 milli takımının yardımcı hocalığını ve bazen de hocalığını yaptım. Diğer küçük yaş gruplarında görev yaptık. Sonrasında Kayseri Erciyes macerası yaşadık ve çok heyecan vericiydi. Bizim için inanılmaz bir tecrübeydi. Çok iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Fakat tabi son 9 haftada 8 galibiyet alamadık bulunduğu durum zordu. Gerçekten ama imkansız değildi. Kırılma anlarında şanssızdık. Sonrasında Trabzonspor seçimleri secim öncesi seçim sonrası Trabzonspor sportif direktörlüğü 2-5 yıl öncede bu konuşuluyordu. İbrahim Bey zamanında şimdide Muharrem Bey zamanında konuşuldu. Trabzonspor teknik direktörlüğü yapmamdaki en büyük etken tabii ki diyebiliriz yakın zamanda 1461 Trabzonspor durumu oldu. Orda da istenen istenmeyen benim dışımda gelişen çok şey oldu.”

 “BURAYA GELDİĞİM İÇİN ÇOK MEMNUNUM ÇOK SICAK İNSANLAR”

 “Neden Boluspor? Açık ve net çok basit benim gördüğüm ben insanlara genelde inanırım. Başkan çok beyefendi biri arkadaşımız benimle aynı yaşıt. Net çok kısa süren hemen anlaşmaya varılan problemleri sorunların nasıl çözülebileceğini anlatılmasının ardından yapılan konuşmanın neticesinde burası oldu. Dediğim gibi mesleğimiz icabı her ligi takip etmek zorundayız. Buranın oyuncu profilin de takip eden bir insanım. Neticesinde anlaştık ve burası oldu. Buradan önce başka takımlarla da görüşmemiz oldu. Ama benim için samimiyet bu noktada en önemli şeyim. Buraya da geldiğim içinde çok memnunum. Çok sıcak insanlar ekip inanılmaz bir ekip. Şehir hoş, sakin bir yer. Benim istediğim tarzda bir şehir. Dolayısıyla mutluyum. Bu mutluluğumu da inşallah şehri mutlu ederek perçinleriz.”

1811 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • Mehmet Yılmaz
    20 Şubat 2016 • 12:48
    fatih tekke fortis neden 18 e alınmıyor. seyirci açıklama bekliyor.
  • Yüksel Özdemir
    20 Şubat 2016 • 15:12
    hadi şurdan...o iş zor...sen para aldığına bak Cüneyt hocadan eksiğin olur fazlalığın olamaz....
  • TC Gökhan Tekkol
    20 Şubat 2016 • 16:01
    hayal kurmaya gerek yok fatıh hoca bu ıs senlede olmazzz bu takım senle beraber kumeye duserr sen degıl sampıyonluk ılk 6 ya sokamazsın bızı lafla peynır gemısı yurumez bu bos laflarla bizi uyutamazsın yurumezzzzzz forvet yok defans rezalet orta saha hıc yok kumeyeeeee bolusporrrrr kumeyeeeee

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069226980209351