Geredespor’a yan bakılmıyor

30 Aralık 2023

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ) BAL Liginde ilimizi temsil eden Geredespor sahasında 1926 Polatlıspor'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Eskişehirspor’u...

(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ) BAL Liginde ilimizi temsil eden Geredespor sahasında 1926 Polatlıspor'u konuk etti. Geçtiğimiz hafta deplasmanda lider Eskişehirspor’u yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adımı geçen kırmızı-yeşilliler, 1926 Polatlıspor engelini de 1-0 geçerek lider Eskişehirspor’un ensesine yapıştı.

Geredespor, BAL Ligin de 12.haftasında kendi saha ve taraftarı önünde 1926 Polatlıspor ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz Geredespor 10.dakikada Murat Sönmez ile 1-0 öne geçti. Rakip kalede golü bulduktan sonra kontrollü bir oyun ortaya koyan Geredespor ligin güçlü ekiplerinden biri olan 1926 Polatlıspor'a gol izni vermedi. Karşılaşmada başka gol olmayınca temsilcimiz 3 puanı alırken, puanını 26 yaparak lider Eskişehirspor’un arkasında 2. sıraya oturdu.

“Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz”

1926 Polatlıspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunan Geredespor Başkanı Celal Uslu şunları dile getirdi; “Oyuncularımızı kutluyoruz. Hafta hafta oynayacağımız maçlara rakip ayırt etmeden hazırlanıyoruz. Tam takım olduk. Futbolcularımızda işin ciddiyetini biliyorlar. Eskişehirspor galibiyetinin ardından Polatlı maçı çok önemliydi. Bunun önemini de kazanarak oyuncularımız gösterdiler. Artık bizde şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bizi destekleyen taraftarımıza da teşekkür ederim. Artık bu maçı unutup diğer maça odaklanacağız. Galibiyette emeği geçen teknik ekibimizi, oyuncularımızı bir kez daha kutluyorum” dedi.

“İnşallah üçüncü seneyi beklemeden 2 inci senede hayalimizi gerçekleştireceğiz”

Uslu, göreve başladıklarında hedeflerinin 3 yılda 3.lig oluğunun altını da çizerek; “Biliyorsunuz 3 senede 3.lig parolası ile göreve başlamıştım. İnşallah üçüncü seneyi beklemeden 2 inci senede hayalimizi gerçekleştireceğiz. Bolu’da profesyonel liglerde bir takıma daha ihtiyaç var. İnşallah o boşluğu biz doldururuz. Bir alt ligden de bir takım daha BAL ligine girer. Bolumuz için iyi olur” şeklinde konuştu.

665 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.042028188705444