Gergin ve Baskı Dolu Müsabakalar Oynayacağız.

1 Nisan 2011

Boluspor tesislerinde basına açık yapılan antrenmanda ,basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik direktör Eriş  Pazar günü sahamızda oynayacağımız  Güngören Belediyespor karşılaşması...

Boluspor tesislerinde basına açık yapılan antrenmanda ,basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik direktör Eriş  Pazar günü sahamızda oynayacağımız  Güngören Belediyespor karşılaşması için kolay maç yok tüm maçlarımız zor dedi.

 

Teknik direktör Levent Eriş Boluspor olarak şuanda hedefledikleri ve istedikleri yerde olduklarını ifade etti. Tecrübeli teknik adam ' Kalan 7 haftada Boluspor olarak şuana kadar hedeflediğimiz ve istediğimiz yarışın içersindeyiz. Helbette ki son 7 hafta yaşadığımız zorlukların çok daha zorluğunu yaşayacağımız müsabakalar olacak. Gergin ve baskı dolu müsabakalar yaşayacağız. Ama bunun üstesinden gelmemiz için tabiki biraz daha sabırlı olmamız gerekecek' dedi.

 

' O yüzden de zor diye düşündüğümüz müsabakalardan bir tanesi  '

 

Kağıt üzerinde kolay gözüken hiçbir maçından kolay bitmediğini ifade eden Eriş 'Bu maçta onlardan bir tanesi, hiçbir zaman kağıt üzerinde kolay gözüken bir maç hiçbir zaman kolay bitmez. O yüzden de zor diye düşündüğümüz müsabakalardan bir tanesi. Beraber el ele verip, inşallah Güngören Belediyespor müsabakasını da kazanıp ilerleyen haftalara çok daha farklı ve umutlarla devam etmemizi sağlayacak. Oyuncularımın göstermiş oldukları performans beni son derece memnun eden bir performans' dedi.

 

 ' Artık lig de alınacak her puanın çok değerli   '

Orduspor deplasmanından istedikleri sonuçla döndükleri söylen tecrübeli teknik adam 'Geçtiğimiz hafta istediğimiz sonuçla döndüğümüzü düşünüyorum. Artık lig de alınacak her puanın çok değerli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu anlamda da evimizde kazanacağımız bir 3 puan bizi yine çok iyi yerlere getirecek ve ondan sonraki süreçte yine istediğimiz hedefe koşmak için bize moral sağlayacak' dedi.  

 

'Burak ve Ömer dışında eksiğimiz yok'

Kaptan Burak Akdiş'i riske etmeyeceğini ve ona ilerleyen haftalarda çok daha ihtiyaçları olduğunu ifade eden Eriş 'Ömer Ateş ve Burak Akdiş kardeşimiz dışında eksik oyuncumuz yok. Ömer Ateş kart cezalısı ve Burak kardeşimiz de bildiğiniz gibi 2 haftadır antrenmanlara çıkmıyor. Güngören Belediyespor maçında Burak kardeşimizden yararlanmamız söz konusu değil. Burak kardeşimiz bize ilerleyen haftalarda daha çok lazım olacak. Yürüyüşlere başladı ve bu maçta riske etmek istemiyorum. İlerleyen haftalarda bizim yanımızda yer alacaktır. Ömer ve Burak dışında sakat ve cezalı oyuncumuz bulunmuyor.

 

 

 

 

 

 

1810 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.22407197952271