GIORGI REKHVIASHVILI KONUŞTU

22 Kasım 2014

Gürcü Oyuncu Reko Bolusporluyuz.com’a konuştu bilinmeyenleri anlatan GIORGI REKHVIASHVILI Mayıs’a kadar yokum ama sözleşmem 2 yıllık diyerek açıklama yaptı.

Boluspor da sakatlık sonrası ne  zaman sahalara dönüm dönmeyeceği merak konusu olan Gürcü oyuncu GIORGI REKHVIASHVILI ile yapılan görüşmeler sonrası sözleşmesi dondurulurken Bolusporluyuz.com ‘un yaptığı haber doğrultusunda  Oyuncu GIORGI REKHVIASHVILI ile menajeri telefonla bizi arayarak Açıklamalarda bulundular.

Sitemizde yollar ayrılıyor haberi doğrultusunda bizlere açıklama yapmak zorunda olduklarını söyleyen Reko sözleşmemi dondurdum ama tedavime Bolu da devam edeceğim dedi. Samsunspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası Altınordu AŞ maçı sonrası çapraz bağları kopan  maç sonu yardımcı antrenör Ümit Şengül maçlara sakat sakat çıktığı açıklamaları ardından kafalarda soru işareti yaratırken Sakat olmadığını ve Bolu ya sakat geldiği konusunda çıkan dedikoduları da  kabul etmeyen Gürcü oyuncu Reko Boluspo ile 2 yıllık sözleşmem var yeni sezonda buradayım dedi. Sezon başında Aldığı peşinat hakkında da konuşan Reko maddi konularda ben ve Boluspor yardımcı oldu herkese teşekkür ediyorum dedi.

Sakat geldiğim söylentileri ile ilgili de konuşmak istiyorum Ben lig de 26 ,Avrupa liginde 6 ,Boluspor da 6 maç oynadık dan sonra 38 maç sonra sakatlandım. Sakat geldiğim yönünde çıkan konuşmalar  asılsızdır. Maç tan önce ufak bir sakatlığım vardı onunda bu sakatlıkla alakası yoktu. Maçlara sakat sakat çıktığımda doğrudur. Bu futbolumu etkileyecek bir sakatlık değildi  Bu sakatlığım sonrası da kulübün hiçbir kabahati yoktur .

Sözleşmemi  Mayıs ayına kadar dondurduk

Şu anda Biz Boluspor ile anlaştık anlayışlarından dolayı da Teşekkür ediyoruz . Sakatlığımdan öncesi sonrası da kulübümüz bize yakınlık gösterdi. Sakatlığım sonrası beni en iyi doktora gönderdiler.Ameliyatın en iyi şekilde geçmesini sağladılar.Bundan sonrada bunun en iyi şekilde devam edeceğin garantisini verdiler.Tedavinin kulüp tarafından sağlanacağını söylediler Bolu da tedavim süreci yaşamaya devam edecek Sözleşmemi  Mayıs ayına kadar dondurduk Mayıs ayından sonra önümüzdeki sezon için hazır olursam sakatlığım ile ilgili bir her anki sorun olmazsa  sözleşmem Boluspor il devam edecek yani önümüzdeki dönem önümüz acık.Sözleşmeyi dondururken onların bana yaptıkları iyilikler doğrultusunda  Peşinat.olarak almış olduğumuz çeki Boluspor yönetimine iade ettim, maaşımın da 4-1 ne düşürdüm sadece maaşımın 4-1 alacam Bolu da yaşadığımız süre içersin de tedavimi kulüp karşılayacak, kendilerine çok teşekkür ediyorum. Evim de kalmaya devam edecem kulübün bana tahsis ettiği araç bende kalacak .

Bizim 2 yıllık sözleşmemiz var

Sözleşmem dondurulurken bana her türlü imkanı da sundular. Bun dan sonra bende en kısa zamanda igleşip sahalara dönmek için çalışacağım ve kendimi yeni sezona hazırlayacağım

Bizim 2 yıllık sözleşmemiz var elbet deki  elimizde bir resmi dayanak var kulübün tavırları yaklaşımları sonrası da bizde  onlara destekçi olduk önümüzdeki yıl içinde mutlaka bağlayacağı bir imza vardır.Sözleşmeler Başkanları ve Yöneticileri bağlamaz sözleşmeler kulüpleri bağlar dedi.

2520 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066996097564697