Giresun Boluspor Maçı Öncesi Moral Depoluyorlar.

10 Eylül 2011

Boluspor sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olurken bu zorlu müsabaka öncesi Giresun cephesinde takıma ve kulübe moral depolayacak...

Boluspor sezonun ilk karşılaşmasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olurken bu zorlu müsabaka öncesi Giresun cephesinde takıma ve kulübe moral depolayacak bazı etkinlikler yapılıyor.

 

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu kulübe bir ziyaret gerçekleştirirken Ekim ayına ait Milletvekilliği maaşını kulübe bağladığını açıkladı.

 

Zor günlerinde destek olmaya çalışan bu vekilin duyarlı yaklaşımı sonrası ilimizin vekillerinde Boluspor'a bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada destek olması ve sabit gelir elde edilebilmesi konusunda kulüp ile işbirliği içesin de çalışarak kaynak yaratması bizlerinde en büyük temennisi.

 

Giresunspor cephesindeki haberi siler ile paylaşıyoruz.

 

Giresunspor'a moral ziyareti

 

CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, ''Bu zor günlerinde takımın yanında olduğumuzu göstermek ve az da olsa katkı sağlamak amacıyla Ekim ayında bir aylık milletvekili maaşımı kulübümüze bağışlamak istiyorum'' dedi.

 

Karaahmetoğlu, Bank Asya 1. Lig takımlarından Giresunspor'un Kayyum Heyeti Başkanı Dr. Cengiz Cindemir, Teknik Direktör Bahri Kaya ve futbolcuları kulüp tesislerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

 

Giresunspor'un herkesin gurur kaynağı olduğu gibi hangi düşünceye sahip olunursa olunsun tüm Giresunlular'ı biraraya getirebilen önemli bir marka değeri olduğuna işaret eden Karaahmetoğlu, ''Bu nedenle de tüm hemşehrilerimizin olanakları dahilinde kulübümüze sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Ben de bu anlamda üzerime düşen sorumluluğu yerine getirmek istiyorum. Bu zor günlerinde takımın yanında olduğumuzu göstermek ve az da olsa katkı sağlamak amacıyla Ekim ayında bir aylık milletvekili maaşımı kulübümüze bağışlamak istiyorum'' diye konuştu.

 

Karaahmetoğlu, Giresunspor'un Pazar günü sahasında oynayacağı Boluspor müsabakası ve yeni sezonda başarılı olacağına inandığını anlatarak, şöyle konuştu:

''Futbol bir kültürdür. Doğası gereği bir yarış da olsa centilmenlik esastır. Sizlerin başarılarıyla nasıl gururlanıyorsak destek olmayı da bilmeliyiz. Pazar günü bir Giresunspor taraftarı olarak sizlerin yanında olacağım. Centilmence vereceğiniz mücadele neticesinde de başarılı olacağınıza inanmaktayım.''

 

Kayyum Heyeti Başkanı Cindemir ise Karaahmetoğlu'nun ziyaretinden ve gösterdiği hassasiyetten memnun olduklarını dile getirerek kendisine teşekkür etti.

 

Teknik Direktör Kaya da takımda birlik, beraberlik, sevgi ve saygının en üst düzeyde olduğuna değinerek, ''Başarıya inanmış ve kaynaşmış bir kadroya sahibim. Sizin bu ziyaretiniz teknik kadromuzun ve futbolcu kardeşlerimin motivasyonunu artırmıştır'' dedi

2067 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.074197053909302