Gitmesi Gerekenler Gitti, Kalması Gerekenler Kaldı

22 Temmuz 2014

Teknik Direktörümüz Reha Erginer, antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken Erginer “Kalması gerekenler kaldı, gitmesi gerekenler gitti. Kalsalardı o zamanda farklı eleştiriler olurdu” diyerek çarpıcı konulara parmak bastı. Transferin son ana kadar devam edeceğini söyleyen teknik direktör Reha Erginer şu andaki sürecin doğru işlediğini söyledi.

Şuana kadar ki çalışmalardan memnun olduğunu dile getiren Erginer "Biz burada kendi adımıza değil, Boluspor için buradayız. Ortak paydamız sizin de, bizimde, futbolcularında, yönetiminde ve taraftarında Boluspor'dur. Ayın 12'sinden bu yana çalışıyoruz. Ondan önce 5 gün U-21 takımımız ile çalıştık. Oradan A takıma aldığımız oyuncular var. Şuana kadar ki bölümü göz önüne alırsak, çalışmalardan oldukça memnunum. Arkadaşlarımızın arzusundan, hırsından, isteğinden, çalışma azminden ve çalışmalardan oldukça memnunum. Sakat oyuncumuz hiç yok. Bu bizim için çok önemli. Fiziksel anlamda ağır antrenmanlar yapıyoruz. Aynı zamanda artık yavaş yavaş taktik çalışmalarına da girdik. Çünkü yeni kurulan bir takımız. Geçen seneden devam eden oyuncu sayımız az. Bu yüzden taktik çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Tabii ki zamana ihtiyacı olan bir takımız. Bu doğrultuda ilk etaptaki çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

 Çok İyi İşler Yapacağız

Transferler ile ilgili soruları yanıtlayan Teknik Direktör Reha Erginer şunları söyledi: "Tabii ki transfer ucu açık bir durum. Transfer sezonunun sonuna kadar devam edebilir. Belki ayrılan arkadaşlarımızda olabilir. Şuan tabii ki ne kadar erken olursa gelen transferler bizim için o kadar iyi. İçinde bulunduğumuz şartlar göz önüne alındığında şuana kadar PTT 1. Lig'de çok yüksek bir transfer piyasası var. Biz yine de bu süre içerisinde fena yol almadık. İyi oyuncular aldık ve almak istediğimiz oyuncularda var. Onlarla da görüşme halindeyiz. Kalması gereken oyuncular kaldı, gitmesi gereken oyuncular gitti. Bu sene yeni bir takım kuruluyor. Bu takımla da çok iyi işler yapacağız. Sadece bizim için bir zamana ihtiyaç var. "

Sürecin Doğru İşlediğini Düşünüyorum

Herkes ister geçen yıldan kemikleşmiş bir kadro ile çalışmak takımın iskeleti olursa küçük oynamalarla çalışa bilirsin ama buradaki şartlara bakıldığında geçen sene oldukça kötü geçen bir  sezon var. Bu neticede ayrılması gereken oyuncular vardı onlar ayrıldı. Kalması gerekenler de kaldı. Bu bir süreç bu da böyle işledi ve de doğru işlediğini düşünüyorum insanlar bunu farklı şekillerde anlaya bilirler bu sürecinde nasıl işlediğini doğru yorumlamak gerekir.

O zamanda Farklı Eleştiri Olurdu

Bu Kadar oyuncu ayrılmasaydı o zamanda farklı eleştiriler olurdu. Boluspor da kötü geçmiş sezonun ardından aynı oyuncularla devam ediliyor denilirdi. Yeni bir takım kuruluyor bu takımda burada çok iyi işler yapacak bizim zamana ihtiyacımız var bu zamanı da hazırlık döneminde iyi kullanmak isterken bunun dez avantajı da var  avantaj olarak da kendimize çevirmek istiyoruz.

Biz yeni bir yapılanma yaparken sadece futbol takımı içinde yapmıyoruz. Geldiğimiz kısa süre içerisinde bazı şeyleri oturtmak zor hem sportif anlamda hem de idari anlamda tesisleşme anlamında yapılanma içerisindeyiz her şeyi bir arada götürüyoruz oldukça yoğunuz

Gelişim göstermesini sağlamak

Altyapı ile ilgili de konuşan Erginer "Altyapıdan bize gelecek oyuncular olabilir, bizden de altyapıya gidecek oyuncular olabilir. Orası da bizim kendi takımımız. Ama benim amacım, buraya aldığımız oyuncuların gelişim göstermesini sağlamak. Gerekli şeyler biraz zaman içerisinde oturacaktır. Altyapının çeşitli yaş grup maçlarında beni ve teknik ekibimi görürsünüz. Kulüplerin kurtuluşu altyapılardır. Altyapı organizasyonları çok önemli.

3163 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.083339929580688