“GOLCÜ BİR OYUNCUYLA BİRLİKTE OLMAMIZ GEREKİYOR”

28 Haziran 2013

 “BU FORMAYI KİM HAK EDİYORSA O GİYECEK” Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz kırmızı beyazlıların ön kampındaki oyuncuların ve takımda gelişen birçok konu hakkında açıklamalarda...

 “BU FORMAYI KİM HAK EDİYORSA O GİYECEK”

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz kırmızı beyazlıların ön kampındaki oyuncuların ve takımda gelişen birçok konu hakkında açıklamalarda bulundu. Teknik direktör Ali Beykoz; Eğer yapılacak 1-2 transfer olursa, gençler ve aslar birbirleriyle buluşacak olursa, bu oyuncuları da tekrar kiralık gönderme şansım olabilir. Ama bunun bilinmesini istiyorum. Bu kadronun içerisinde sezon planlamasında en az 6 tane altyapı oyuncumun A takıda kalmasını istiyorum. Bu formayı kim hak ediyorsa o giyecek” dedi.

 

“SAYIYI BELİRLEDİK”

Beykoz şöyle devam etti: “Çalışmalara bu ayın 24’ünde başlamıştık. Oyuncularımızı ön kampa aldık. Yurtdışından ve yurtiçinden bazı oyuncuları denedik. Bu deneme kampları maalesef Türkiye’de oluyor. Oyuncuları mağdur etmemek adına, bizimle olabilecek düzeyde oyuncuları deneme şansımız oldu. Yaklaşık 10 taneye yakın antrenman yaptık. Kendi aralarında maçlar oynattık. Kros çalışması yaptırdık. Testlerimizi de yaptırdık ve mevcut oyuncuları gördük. Bir sonraki kamp olan A takım kampına pazartesi günü başlayacağımız kampa hazırlamak adına, sayıyı belirledik. Oyuncularımızla yeni sezonda beraber olacağız.”

 

“BU FORMAYI KİM HAK EDİYORSA O GİYECEK”

Yurtdışından deneme gelen oyuncular hakkında da bilgiler veren Beykoz, şöyle devam etti: “Herkes iyi niyetli ama tam anmalıyla şu an takımımız da oynayacak performansta olmadıkları için, şuan bu oyuncuları düşünmüyoruz. Alt yapıdan gelen oyuncularımız yaklaşık 20 kişiydi. Hepsini de bu kadronun içine aldık. Birçoğunun teknik kapasitesini ve performansını biliyorum. Sadece aklımda kiralık olarak oynayan oyuncularımda endişe vardı. Onları da görme fırsatı bulduk ancak 12 kişiyi kadromuzda tuttuk. 12 kişiyi bırakma taraftarı değiliz açıkçası. A2’de oynayan oyuncularımızda var. Belki ilerleyen zamanlarda onları da kadroya dahil edebiliriz. Çok üst düzey oyuncularla çalışmak istemiyorum. Onu da ha önce söylemiştim. Takımın bir kadrosu vardır 24 kişilik bu sayı maksimum 26 kişi olur. Antrenmanlara çıkabilmek için. Şu an 12 oyuncumuzda 26–27 kişi gibi gözüküyoruz. En son İskender’de takımımıza dahil oldu. Eğer yapılacak 1-2 transfer olursa, gençler ve aslar birbirleriyle buluşacak olursa, bu oyuncuları da tekrar kiralık gönderme şansım olabilir. Ama bunun bilinmesini istiyorum. Bu kadronun içerisinde sezon planlamasında en az 6 tane altyapı oyuncumun A takıda kalmasını istiyorum. Bu formayı kim hak ediyorsa o giyecek.

 

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZI HEP BİRLİKTE SÜRDÜRÜYORUZ”

Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz; “Yönetim kurulu, Transfer komitesi ve bizim raporlarımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Beykoz şunları söyledi: “Transfer çalışmalarımızı hep birlikte sürdürüyoruz. Oyuncuları hep birlikte istişare ederek masaya yatırıyoruz. Geçen sene ki periyoda bakıldığı zaman, çok değerli oyuncular geldi. Bir mevkiye birçok oyuncu transfer edildi. Boluspor’da geçen sene çok değerli oyuncu, Cihan Yılmaz, Cafercan, Ali Güzeldal ama hepsi ofansif orta saha pozisyonunda oynayan oyuncular. Defansif anlamda oynamayan oyuncular bunlar.”

 

“GALATASARAY’A GİDEMEMEN SENİ ÜZMESİN ONURLANDIRSIN”

Emre Kılınç’ın Galatasaray’a olan temasını da değerlendiren Beykoz şunları söyledi: “ Emre ile konuştum. Emre’ye tek söylediğim şu: ‘Ne mutlu sana ki Galatasaray’ın ve Türkiye’nin büyük takımlarının gündemine girdin. Bu bizim kulübümüzü de mutlu etmiştir. Galatasaray’a gidememen seni üzmesin onurlandırsın. Demek ki bu kapı mutlaka sana bir gün açılacaktır. O senin elindedir.’dedim. Emre’de, ‘bugün adım geçiyorsa yarın formasını da giyebilirim’ dedi. Bende Boluspor forman hazır taşıyacaksan giy dedim.” 

 

A Takım kampının pazartesi günü başlayacağının altını çizen Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz şunları aktardı: “Bu düzenlediğimiz bir ön kamptı. Diğer kampta 2 etap düzenlemeyi düşünüyoruz. Bu kamp 2+1 kampta olabilir. Çalışmalarımızı 6 aylık bir zaman diliminde baz alıyoruz. Bu çalışmalar içinde herhangi bir deneme kampı düşünmüyoruz. Kadro sayımız belli. Müsabakalar başlayıncaya kadar eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Formayı hak eden oyuncuya formayı vereceğim.”

 

“GOLCÜ BİR OYUNCUYLA BİRLİKTE OLMAMIZ GEREKİYOR”

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz, kırmızı beyazlıların mücadeleci oyuncusu Djiehoua ile ilgili de açıklamalarda bulunarak şunları aktardı: “ Şu an 1 tane oyuncu hakkımız saklı. Boluspor’un sözleşmeli oyuncusudur. Bu yabancı oyuncu kontenjanını da yabancı oyuncu düşünüyoruz. Kendisiyle bugün konuştuk. Kendisini kulüp bekliyor. Görüşme yapması gerekiyor. Tüm yıl boyunca gönülden oynamıştır. Her şeyini ortaya koymaya çalışmıştır ama genel anlamda o sıkıntıyı yaşadık. Bizim golcü bir oyuncuyla birlikte olmamız gerekiyor.”

 

2461 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059546947479248