Gönüllerin Şampiyonu Boluspor A2 Türkiye İkincisi Oldu

28 Nisan 2014

Boluspor A2 takımımız Türkiye şampiyonasında Fenerbahçe’ye şansız bir yenilgi alarak Türkiye ikincisi oldu. Karşılaşmada 90 dakika boyunca daha etkili olan...

Boluspor A2 takımımız Türkiye şampiyonasında Fenerbahçe’ye şansız bir yenilgi alarak Türkiye ikincisi oldu. Karşılaşmada 90 dakika boyunca daha etkili olan temsilcimiz bulduğu pozisyonlardan sonuç alamazken Kırmızı Beyazlılar Fenerbahçe kalecisi Murat Hacıoğlu’nu geçemeyerek çok istediği şampiyonluğu şansız bir şekilde rakibine vermiş oldu.

A2 Türkiye şampiyonası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşan ekibimiz maça hızlı başladı. Ayağa oynadığı toplarla oyunu orta sahada yönlendiren kırmız beyazlılar ilk yarı boyunca güçlü ekibi Fenerbahçe’ye maç içinde pozisyonda vermiyordu. Rakibini duran toplarla geçmek isteyen Boluspor A2 29. dakikada Yasin ile kullandığı serbest atıştan sonuç alamazken kaleci Murat topu son anda kornere gönderdi.

İlk yarıda her iki takımda sonuç alamazken devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Fenerbahçe’ye oranla daha hızlı başlayan Boluspor A2 takımımız arka arkaya ataklar geliştirirken oyunu da Fenerbahçe yarı alanında oynayıp istediği gole kavuşmak istiyordu. Takımımız arka arkaya ataklar geliştirirken oyunu da Fenerbahçe yarı alanında oynayıp istediği gole kavuşmak istiyordu. Kırmızı Beyazlılar 48. dakikada sol taraftan tehlikeli geldi. Kemal Atıcı ceza sahasına sol çaprazdan girerek çektiği şut kale çizgisi önünden auta çıktı. Karşılaşmanın 51. dakikasında Kemal Atışı ile serbest atış kullanan temsilcimiz bu atış sonunda top direğin üstünden auta çıktı. İkinci yarıya hızlı başlamasının ardından duran toplarla sonuç almak isteyen Boluspor A2 55. dakikada Kemal ile kullandığı bir serbest atışından daha sonuç alamadı.

Rakibine oranla daha istekli arzulu bir oyun ortaya koyan temsilcimiz maç boyunca bir kez rakibine pozisyon verirken bu atakta gelişen organize atakta 77. dakikada Uygar Fenerbahçe’yi öne geçiren golü atarak maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmada golü görmesinin ardından Boluspor’da Yasin’in sakatlığı sonrası oyundan çıkmak zorunda kaldı. Kalesindeki gole rağmen maçtan kopmayan temsilcimiz beraberlik golü için Fenerbahçe kalesine yüklenirken bir çok pozisyondan sonuç alamadı.

Boluspor 77. dakikada geliştirdiği atakta mutlak gol pozisyonundan sonuç alamazken bu pozisyonun ardından beraberliği kaçırmış oldu. Geride olan Boluspor A2 maçın son 10 dakikasında adeta Sarı lacivertli takımı yarı alanına hapse ederken beraberlik sayısını arıyordu. Rakibine oranla daha etkili organize olan Boluspor , Fenerbahçe’nin de önde olmasıyla geriye çekilmesiyle yarı alanında bir duvar oluştururken Boluspor baskısında zor anlar yaşadığı da göründü. Kırmızı beyazlı ekibimiz son dakikalar dada istediği golü bulamayınca rakibi Fenerbahçe’ye 1-0 kaybedip Türkiye 2.cisi oldu.

 

1674 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.040604114532471