Görüşme Odasına Çağrılacak

3 Şubat 2014

Teknik Direktör Besim Durmuş’un 7 haftalık performansını akıllarda soru işareti bırakmaya devam ediyor. Boluspor ‘da İ.Büyükşehir Belediyespor maçı ile görevi...

Teknik Direktör Besim Durmuş’un 7 haftalık performansını akıllarda soru işareti bırakmaya devam ediyor. Boluspor ‘da İ.Büyükşehir Belediyespor maçı ile görevi alan Besim Durmuş alınan sonuçlar sonrası tartışılıyor. Kırmızı Beyazlı yönetiminde artık puan kaybına tahammülü olmazken Balıkesirspor maçı ile kötü gidişe son vermek için teknik heyetten geniş çaplı bir rapor isteneceği gelen haberler arasında yer aldı.

İkinci yarının başlaması ile teknik direktör Besim Durmuş’a verilen imkanlar sonrası alınan sonuçlar kara kara düşündürmeye başlandı. Yapılan transferlerin ardından kadrosunu ilk yarıya nazaran güçlendiren teknik heyet 15 günlük Antalya Belek kampı sonrası yapılan açıklamalar sonrası kırmızı beyazlı ekibin maçların başlaması ile iyi sonuçlar alacağı sinyali vermesine rağmen oynanan 3 karşılaşmada sadece iki puan alarak üzerindeki kara bulutları dolaştırmaya devam etti.

Boluspor yönetiminin alınan sonuçlar sonrası mutsuz olurken ağızları bıçak açmıyor. Kırmızı beyazlı ekipte başarının gelmesi için tüm imkanları seferber eden yönetim kurulunda Başkan ve yöneticilerin alınan sonuçların ardından Besim Durmuş dan uzun kapsamlı bir rapor isteyecekleri  gelen haberler arasında yer aldı. Boluspor’un öne geçtiği karşılaşmalarda skoru koruyamama hastalığı devam ederken Besim Durmuş’un Tavşanlı Linyitspor maçı gibi önde olduğu maçlarda skoru koruyamama hastalığı Adana Demirspor ve  1461 Trabzonspor devam edince kafalarda soru işareti tamamen oluştuğu göründü.

Kırmız beyazlı yönetiminde önde olduğu karşılaşmalarda skoru koruyamama gibi hastalığı adeta tepkiye neden olurken bu sonuçların raporu Besim Durmuş’tan isteneceği ve dikkati çekilecek. Gözle görülen saha içinde yapılan hataların daha aza indirilmesi ve bariz hataların arka arkaya neden oluştuğu Besim Durmuş’a sorulması bekleniyor.

Balıkesirspor maçının 3 puanla kapatılması için ne gibi önlemler alınacaksa bir an önce alınması için Besim Durmuş’un ifadesinin alınacağı gelen haberler arasında yer aldı. Artık Puan kaybına tahammülü olmayan Boluspor yönetimi bazı konularda dikkat çekileceği ve herkesin bundan sonraki haftalarda şapkasını önüne koyarak hatanın aza indirilmesi için mücadele etmeleri istenecek.

2020 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11695218086243