Görüşme Odasında Neler Yaşandı

8 Mayıs 2016

Boluspor da yönetim oyuncuları görüşme odasına çağırdı. Lig de 33 hafta geride kalırken Kırmızı Beyazlı yönetim oyuncuları ile maç başları ve kesilen cezalar üzerine tek tek görüşme yaptı. Kongre öncesi oyuncuları ile hesap kesmek isteyen mevcut yönetim bazı oyuncularla anlaştı bazıları ile anlaşamadı.Playoff iddiası olan Balıkesir maçı için tam kadro maça çıkan takımımızda maç öncesi motivasyonların bozulduğu maç sırasındaki gergin hareketler ve kartların çok olması maç öncesi para probleminin takımı etkilediği görüldü

Kırmızı Beyazlı oyuncular Balıkesirspor maçı öncesi görüşme odasına çağrıldı. Lig de 33 hafta geride kalmasının ardından alınan başarısızlıkla birlik de futbolcuları ile pazarlık masasına oturan Kırmızı Beyazlı yönetim bazı futbolcularla anlaştı bazıları ile anlaşamadı.

Boluspor’ un bu sezon iç sahada aldığı mağlubiyetlere Kırmızı Beyazlı yönetim ceza keserken bu cezalar oyunculardan tahsil edildi. Kesilen cezalara miktar olarak fazla gören bazı oyuncular itiraz ederken bazı oyuncularda cezaları kabul edip yönetimle anlaşma yoluna gitti.

Kırmızı beyazlı yönetim maç başları içinde oyuncuları ile görüşürken maç başları için bazıları ile de ortak noktayı bulup anlaştı.Tüm futbolcularla pazarlık yapılırken bu pazarlıklara bazı oyuncuların kesintilerin yüksek rakam olduğu için  tepki verdiği bilgisi geldi.

Yapılan görüşmede maç başı alacakları için yönetimin tekliflerini kabul etmeyen bazı oyunculara süre tanındı. Teklifi kabul etmeyen bazı oyuncular anlaşma sağlanamazken kendilerine kulübün belirlediği tarihlerde ödeme yapılacağı söylendi.

Kırmızı Beyazlı oyunculara maç başları için anlaşma sağlayamazsak alacakları için  2017 yılı için tarih verildiği ve tekrar  önümüzdeki günlerde yine görüşmelerin olacağı bilgisi gelirken şu ana kadar yönetimin teklifini 9 futbolcunun kabul etmediği bilgisi geldi.Kırmızı Beyazlı oyuncular ortak noktayı bulamazsak TFF ile alacaklarımızı tahsil edecegiz dedikleri gelen bilgiler arasında.

Hafta için yapılan açıklamalar ve yapılan toplantılar sonrası çok önem verilen Balıkesirspor maçında görüldü ki  Playoff iddiası olan Balıkesir maçı için tam kadro maça çıkan takımımızda maç öncesi motivasyonların bozulduğu maç sırasındaki gergin hareketler ve kartların çok olması maç öncesi para probleminin takımı etkilediği görüldü

 

2456 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.086381912231445