Göz Göz'ün Parası Abdulaziz Solmaz'ı Satın Alamadı

26 Temmuz 2012

Yeni transfer Abdulaziz Solmaz ilk defa konuştu. Samimi açıklamaları ile sözlerine başlayan genç oyuncu Göz Göz'ün milyon dolarlarını elinin tersiyle...

Yeni transfer Abdulaziz Solmaz ilk defa konuştu. Samimi açıklamaları ile sözlerine başlayan genç oyuncu Göz Göz'ün milyon dolarlarını elinin tersiyle itip kırmızı beyazlı ekibi tercih ettiğini samimiyet içersinde açıkladı.

Bolusporluyuz.com'a samimi açıklamalar yapan Abdulaziz Solmaz "yalvara yalvara Eskişehir den ayrıldım çünkü Boluspor'a söz vermiştim buraya başarılı olmak için geldim" dedi.

Abdulaziz Solmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi. "Boluspor'un hedefleri vardı onun için kırmızı beyazlı camiayı tercih ettim. Boluspor her yıl hedefe oynayıp bunu başaramayan bir ekip olduğunu da biliyordum. Onun içinde bu başarıda bende olmak istedim. Bu sene bu başarıyı yakalayacağız" diyen yeni transfer  "Neden Boluspor derseniz beni bir yıldır devamlı yöneticimiz Dursun Kayman abi arıyor onun samimiyetine inandım. Bolu'yu çok iyi anlattı iyi de bir kadrosu var. Her şeyden önce iyi bir hocası var yöneticileri ile tanıştım onlara inandım."

"Ben takımım Eskişehirspor ile kamptaydım sezon başından beri de süper lig için hazırlanıyordum  ama kendi isteğimle  hocam Ersun Yanal'a gidip ben ayrılmak istiyorum hocam dedim. İlk başta bana kızdı ve olmaz dedi o olmaz dedikçe ben ayrılmak istiyorum dedim, daha sonra ısrarlarıma dayanamayıp sadece kiralık için gitmeme izin verdi. Ondan sonra bir çok takımın teklifini elimin tersi ile itip Boluspor'u tercih ettim. Boluspor dan önce Göztepe'nin bana büyük bir baskısı vardı her şey para olmadığı için ben Boluspor'u tercih ettim. Çünkü bu insanlar daha inandırıcı ve temiz görünüyorlar. Onlara bana güvendikleri için bende onlara güvendiğim için hiç kimsenin yüzünü kara çıkarmayacağım dedim tekliflerini kabul ettim. Cuma günü takım arkadaşlarıma katılıp onlarla çalışmalara başlayacağım başarılı olmak için hep birlik de bu takıma katkı yapacağız" diyerek sözlerini tamladı.


6420 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058673143386841