Göze Batanlar !

13 Nisan 2012

Boluspor Karabükspor karşılaşmasında tü oyuncularımız elinden gelenin en iyisini yaparken son dakikalarda gelen golldede yarı final kaçırdıkları için sahadan üzgün ayrıldılar. Futbolcularımız son...

Boluspor Karabükspor karşılaşmasında tü oyuncularımız elinden gelenin en iyisini yaparken son dakikalarda gelen golldede yarı final kaçırdıkları için sahadan üzgün ayrıldılar. Futbolcularımız son dakikalarda gol yenerek elenmek kötü oldu yorumunda bulunurken karşılaşmada göze batan oyuncularımızda vardı.

 

Rüzgar gibi esti

Başkent de rüzgar gibi esen Kenan Özer çok çalışmasına rağmen topu filelerle buluşturamadı.Haftalar geçtikçe form grafiğinin üstüne koyan Kenan Özer Karabükspor ile oynanan karşılaşmada adeta rüzgarın oğlu gibiydi. Süper lig tecrübesini süper lig takımı Karabükspor'a gösteren Kenan  sahanın her yerinde görünüp gol için her şeyi yapan oyuncuydu.Karşılaşma içinde rakip takımın tutmak da zorlandığı görünürken yıldız oyuncu   Kenan'ın tek eksiği gol oldu.

Defansın Yıldızı "Yıldızı" Sahadan Sildi

Karşılaşma içinde sık sık karşı karşıya gelen Veli Kızılkaya ile Mehmet Yıldız'ın mücadeleleri dikkat çekiciydi.Türkiye süper liginin son haftalardaki en formda oyuncusu Mehmet yıldız ile başa baş mücadele eden Veli Kızılkaya adeta yıldız oyuncuyu sahada nakavt etti. Güçlü fiziği ile gol yollarının tehlikeli oyuncularından olan ve Karabükspor u ligde bırakan Mehmet yıldız Veli Kızılkaya karşısında zor anlar yaşadı.

Boluspor da defansın tecrübeli oyuncusu bir taraftan Mehmet yıldız ile uğraşırken bir taraftan da gol yollarında takımı adına gol arayan oyuncu oldu.

Kafamın Tasını Attırma   

Boluspor' un atom karıncası Vedat Budak kupa karşılaşmasında sahaya ilk 11'de çıkarken görevini layıkıyla yapan oyuncular arasında yer aldı. Sahanın her yerinde adeta pire gibi peyda olurken Karabükspor'dan Uğur Uçar ile de yaşadığı polemik de adeta kendini ezdirmeyip "benim kafamı tasını arttırma" diyerek sert tepkisini de verip kendisini ezdirmemesi taktirle karşılandı. Efendi kişiliği ile dikkat çeken Vedat öyle bir sinirlendiki takım arkadaşları araya girerek sakinleştirildi.

 

Toraman 80 Dakika

 

Yaşadığı sakatlık sonrası sahalara dönen Emre Toraman sahanın yine en savaşçılarındandı. Maç eksiği ve idman eksiği olmasına rağmen adeta orta sahanın beyni olmaya çalışırken tecrübeli oyuncu Emre Toraman 80 dakika sahada kalarak mücadelesini en iyi şekilde yaptı. Tamamen sakatlık dan çıkan Emre Toraman önümüzde kalan 5 hafta için yine Boluspor' un en iyi silahlarında olacağa benziyor.

 

Reis Salladı Ama Olmadı

Kırmızı beyazlı ekibin en tecrübeli oyuncularından olan Veysel Cihan Karabükspor karşısında etkili bir oyun ortaya koyarken hava toplarında da başarılı olan Veysel karşılaşma 0-0 berabere giderken 75. dakikada  mutlak bir golden sonuç almadı. Düzgün vuruşu kaleci bora'dan dönerken koca reis kaçırdığı gole kendisi bile inanamadı.

 

 

 

 

 

2392 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.045346021652222