GÖZE ÇARPAN YILDIZLAR

31 Mayıs 2012

Camiamızın sürekli bahsettiği ve dillendirdiği " koşan , başarıya aç ve yıldız olabilecek futbolcu gerekli " isteğimize yıllardır bir türlü ...

Camiamızın sürekli bahsettiği ve dillendirdiği " koşan , başarıya aç ve yıldız olabilecek futbolcu gerekli " isteğimize yıllardır bir türlü  ulaşamıyoruz. Bilindiği üzere 2 Haziran tarihinde yapılacak olan olağanüstü kongre ile Boluspor yeni başkanına ve yönetim kuruluna kavuşacak. Bu zamana kadar bu tür olaylarda ne kadar yazsak ta çizsek de pek dikkate alınmazken ve yıllar sonra yazdığımız futbolcuların yıldız olduğunu gördüğümüzde bizler sadece " biz demiştik" yada "yazmıştık" diyebiliyoruz.  

Olumlu yada olumsuz umarız Boluspor'ın yeni yönetim kurulu ve transfer komitesi araştırmamızı dikkate alır en azından araştırır düşüncesindeyiz.  

Gökhan Sayın'ın yaptığı araştırma ile göze batan oyuncuları siz okuyucularımız için derledi. Bu çalışmayı sizler ile paylaşıyoruz.

 

1-ÜSTÜN BİLGİ



30 Mayıs 1988 Bursa doğumlu. Bursaspor altyapısından yetişti forma şansı bulamadı. Nilüferspor , Merinosspor , İskenderun'da oynadı. Son olarak Kızılcahamam'a transfer oldu.  Her yıl 8-10 gol ortalaması olurken bu yıl 30 maçta 24 gol atarak dikkatleri çekti. 2013 yılına kadar sözleşmesi var. 2.ligde oynamak istemiyor. Hedefi Bank Asya 1.ligi
 

 

2- FERHAT DUMAN

Ferhat Duman  1987 Mersin doğumlu.  Futbola 1999 yılında Mut Belediyespor'da başladı. Sonra Tarsus İdmanyurdu'na transfer oldu.
9 yıldır burada oynuyor. Son sezon forma şansı bulmaya başladı ve bu sezon 33 maçta 22 gol attı. Takımını 2.lige çıkardı. Bonservisi elinde bu yüzden Bank Asya takımlarının iştahını kabartıyor.
 

 

3- ŞENER ÖZBAYRAKLI

1990 Borçka doğumlu.  Sağ bek Bugsaşspor'da oynuyor.  Gösterdiği performansla BJK transfer listesine girmişti ancak Tayfur Havutçu'nun ayrılmasıyla gerçekleşmemiştir.  Devamlılığı olan kart problemi olmayan  ofansta ve defansta görevini yapan çok genç bir futbolcu. Bizim Hakan Arslan'ın sağ bek versiyonu. Bugsaşspor ile 2013 yılına kadar sözleşmesi  var  ancak  oyuncu tekliflere açık Bugsaşspor'da anlaşılarak uygun bir fiyata alınabilir. 

 

4- İLKER SAYAN

1993 İzmir konak doğumlu. Göztepe'de futbola başladı ancak Çanakkale  Dardanelspor'da profesyonel oldu. U15 - U17 takımlarda 50 kadar milli maça çıktı. Şuan Dardanelspor'da devamlı oynuyor. Orta sahada ve oyuncu kurucu  durumunda.  Bu sene  30 maç oynayıp 12  gol attı. 2015 yılına kadar sözleşmesi var  futbolcu fabrikası Dardenelspor'un son dönem kaliteli futbolcusu  geleceği gerçekten  parlak görünüyor. 

 

5- CAHİT ENES KATİPOĞLU

Cahit Enes Katipoğlu 1996 Bbornova doğumlu. Çok genç bir oyuncu yaşına göre da epey tecrübeli. Altay'da genç takımlarda oynuyor. Orta sahada görev yapıyor, hem ofans hem defans yönü iyi. Milli takım tarafından keşfedildi  U15 ve U17 de onlarca maça çıktı. Profesyonel sözleşmesi daha yok  ama Altay'ın oyuncusu. 

 

6- SAMED YEŞİL

25 Mayıs 1994 doğumlu. Bayern Leverkusen de oynuyor.  Almanya  U17 -U19 milli takımlarında onlarca kez oynayıp 10'un üstünde gol kaydetti.  1.78 boyu var bu sezon  21 gol attı. Paf liginde. A Milli takım için Türkiye'yi seçti.  Türkiye ile Almanya'daki maaş farkını göze alırsak futbolcular için Türkiye cazip hale geliyor. Erken davranılırsa çok yararlı transfer olur. 

 

7- ÖMER BAYRAM

1991 Doğumlu. Hollanda'nın Breda kentinde bir Kayseri'den göç etmiş Türk işçi ailenin çocuğu olarak dünya'ya gelen Ömer Bayram futbola PCP Breda altyapısında başladı. Daha sonra Baronie Van Breda ve NAC Breda altyapılarında forma giydi. 2009 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. NAC Breda formasıyla ilk resmî karşılaşmasına 26 Mart 2010 tarihinde ADO Den Haag'a karşı oynanan Eredivisie karşılaşmasında çıktı. 2009-2010 ve 2010-11 sezonlarında genelde yedek oyuncu olarak ortalama bir sezonda 10 karşılaşmada görev alsa da 2011-12 sezonunun başından itibaren ilk 11'de düzenli olarak görev almaya başladı.

Hollanda liginde sergilediği performansla zamanla birçok Süper Lig ekibinin transfer listesine girmeyi başardı. 

 

8- KUTAY KEKLİKÇİ

12 Ağustos 1990 Almanya doğumlu. Alman anne ve Türk babanın tek çocuğu. 4 yaşında futbola başladı önce Hamburg da oynadı sonra St Pauliye transfer oldu. Sol ayaklı stoper sol bek oynayabilir. Almanya'da  yeni lahm diyorlar. Şimdi St Pauli genç takımında düzenli oynuyor.  

 

9- ERDOĞAN PİNİ

6 Ocak 1992 Hamburg doğumlu. iki ayağını da etkili kullanabiliyor. 1.82 boyunca. bu sene 27 maçta 6 gol attı. Gelişime açık vaad eden bir oyuncu. St Pauli'de oynuyor. 

 

10- EMRE CAN

12 Ocak 1994 Frankurt doğumlu. 15 yaşında Bayern Münih tarafından keşfedildi ve transfer edildi. Bu yıl düzenli oynamaya başladı. İstikrarlı enerjik savaşçı bir futbolcu. Ön Libero oynuyor çok değer verilen bir futbolcu.

 

 

Gökhan Sayın
Bolusporluyuz.com


4596 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.052656888961792