Gözümüzü 3 Puana Cevirdik

30 Eylül 2011

Bank Asya birinci ligde 5 haftada Pazar günü sahasında Adanaspor' u konuk edecek olan ekibimiz Boluspor günü tek çalışmayla tamamladı....

Bank Asya birinci ligde 5 haftada Pazar günü sahasında Adanaspor' u konuk edecek olan ekibimiz Boluspor günü tek çalışmayla tamamladı. Sabah yapılan antrenmana Çarşamba günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında oynayan oyuncular katılmadı.

 

Pazar günü lider Adanaspor ile karşılaşacak olan Boluspor, Gaziantep Büyükşehir maçında oynayan oyuncular sabah yapılan antrenmana katılmazken, Teknik direktör Cihat Arslan 18 oyuncuyla çalışma yaptı.

Kırmızı-beyazlılar antrenmana düz koşuyla başladı. Açma germe hareketlerinden sonra üç gurup halinde 5'e 2'i oynadı. Çalışmanın diğer bölümünde iki guruba ayrılan kırmızı-beyazlılar şut çalışması yaptı. Kırmızı-beyazlılar antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Kırmızı-beyazlılar bugün sabah yapacağı ter idmanın ardından zorlu Adanaspor maçı öncesi tesislerde kampa girecekler.

 

18 kişilik çalışma

Çarşamba akşamı zorlu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyen oyuncular sabah yapılan çalışma yer almayarak dinlendi. Teknik direktör Cihat Arslan 18 oyuncuyla çalışma yaptı.  

 

 Eser Kalede Devleşti

Sabah yapılan antrenmanda kırmızı-beyazlı oyuncular şut çalışması yaparken kaleci Eser kalesinde adeta devleşti.Kaleci Atacan ile büyük bir rekabet yaşayan Eser her an oynayacakmış gibi çalışmalarına devam ederken tecrübeli eldiven  Cuma sabahı yapılan antrenmanda  30 şuttan sadece 5'ini gole çevire bilen Veysel, Vedat, Caner, Emre Toraman, Cafer can ve Orhan Ak yaptığı birbirinden güzel kurtarışlar sonrası kaleci Eser'i alkışladı.

 

Veysel Cihan 11 Göz Kırpıyor

Antrenman'ın son bölümünde yapılan çift kalede tecrübeli oyuncu Veysel Cihan, hocası Cihat Arslan'a rağmen attığı bir birinden klas gollerle zorlu Adanaspor maçı öncesi hocası Cihat Arslan'a mesaj gönderdi. Çift kale maçta rakip takımdan olan teknik direktör Cihat Arslan, oyuncusu Veysel Cihan'ı kontrol etmekte zorlandı.

 

Moraller yerinde

Kırmızı-beyazlı ekipte oyuncuların performansı ve moralli teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Zorlu Adanaspor maçı öncesi Teknik direktör Cihat Arslan oyuncularıyla antrenman öncesi ve sonrası konuşma yaparak onlara moral veriyor.

 

 

 

 

reklam 
 

2118 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062564849853516