'GRUBU LİDER TAMAMLAMAK İSTİYORUZ'

13 Aralık 2013

BOLUSPOR BASKETBOL TAKIMI ŞUBE BAŞKANI KAYHAN DALMAN: “GRUBU LİDER TAMAMLAMAK İSTİYORUZ” Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı Şube Başkanı...

BOLUSPOR BASKETBOL TAKIMI ŞUBE BAŞKANI KAYHAN DALMAN:
“GRUBU LİDER TAMAMLAMAK İSTİYORUZ”

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde mücadele eden Boluspor Basketbol Takımı Şube Başkanı Kayhan Dalman, grubu lider tamamlayarak 3. Lig'e çıkmak istediklerini söyledi. Dalman basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Şuan grupta çıktığımız 5 maçı da kazanarak grup liderliğini sürdürüyoruz. Bu başarı sağlandığı halde hiçbir destek göremedik. Sponsor olarak formanın ne önüne ne de arkasına reklam bulamıyoruz” dedi.

İlimizi Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde temsil eden ve geride kalan 5 maçın hepsini kazanarak namaglûp yoluna devam eden Boluspor Basketbol Takımı, bugün kendi sahasında ezeli rakibi Düzce Belediyespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı çalışmayla tamamladı. Zorlu mücadele öncesi kırmızı-beyazlı taraftarları bugün (Cumartesi) günü saat 17.00'de oynanacak olan Düzce Belediyespor maçına davet eden Boluspor Basketbol Şube Başkanı Kayhan Dalman, “Taraftarlarımızın bütün maçlarda olduğu gibi bu maçta da bizi desteklemesini diliyoruz. Bizi en iyi anlayanlar Boluspor'un cefakâr taraftarıdır. Düzce maçlarının bizim için önemini bilmeyen yoktur. Bu maçta taraftara büyük iş düşüyor ve bütün taraftar gruplarını hafta sonu maça bekliyoruz” dedi.

GEREKEN DESTEĞİ BULAMIYORUZ

Ligde şuana kadar 5'te 5 yapmalarına rağmen sponsorluk konusunda siyasilerden ve bürokratlardan destek alamamalarının çok ilginç olduğunu belirten Dalman, “Şuan grupta çıktığımız 5 maçı da kazanarak grup liderliğini sürdürüyoruz. Bu başarı sağlandığı halde hiçbir destek göremedik. Sponsor olarak formanın ne önüne ne de arkasına reklâm bulamıyoruz. Çalışmaları sürdürüyoruz, ama bir türlü gereken desteği bulamıyoruz. Yönetim kurulu başkanı olarak söylemek istiyorum ki, bu çocuklar desteği hak ediyorlar. Siyasilerden de Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun arayarak takımın son durumu hakkında bilgi aldı. Biz de ona gereken durumları anlattık. Kendisiyle sponsorluk konusunu konuştuk ve bu durumla ilgili gerekeni yapacağının sözünü verdi. Bu işler birkaç kişinin desteği ile olacak işler değil. Bolu'daki firmaların az da olsa bize destek olmasını istiyoruz. Bu kadar galibiyet alıp, hala destek alamamak çok ilginç geliyor” şeklinde konuştu.

1 YA DA 2 TRANSFER DAHA YAPMAK İSTİYORUZ

Basketbol Şubesi'nin hedefinin Play-off'lar olduğunu ve 3. Lig'e lider olarak çıkmak istediklerini söyleyen Kayhan Dalman, transfer çalışmalarına da değinerek, “Bizim amacımız Play-off oynamak ve bu sevinci yaşatmak. Bu yolda da tökezlemeden devam ediyoruz. Geçenlerde bir oyuncumuzla karşılıklı anlaşarak kulüple olan sözleşmesine son verdik. Onun yerine kaliteli bir transfer yaptık. 1. Lig'de ve 2. Lig'de oynamış bir oyuncu aldık. Grupta şuan lideriz ve 3. Ligi lider tamamlayıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Play-off'a kalmamız durumunda bir ya da iki transfer daha yapmak istiyoruz” diye konuştu.

BOLUSPOR ÇOK BÜYÜK BİR CAMİADIR

Geçtiğimiz günlerde Basketbol Şube Genel Kaptanı Kaan Semercioğlu'nun dile getirdiği iddialara da açıklık getiren Dalman, “Boluspor futbol kulübü kötü sonuçlar alması sebebiyle bizim basketbol şubesinin kapanacağı yönünde haberler çıktı. Bizim takımımız çok kaliteli bir kadroya sahip. Bu sebeple de rakiplerimizin bizim oyuncularımızı kendi bünyesine katma çabasına girmesi sonucu bu tarz haberler ortaya atıp oyuncuların aklını karıştırmak istediler. Boluspor Kulübü, güçlü bir camiadır. Bu tarz haberlere aldırış edilmemesini istiyoruz. Biz şuana kadar oyuncularımızın bir lirasını dahi geciktirmedik. Oyuncuların şuanda gitme niyeti yok. Boluspor'u çok seviyorlar. Bu tarz haberler bizi içten yıkmaya çalışmak için yapılıyor. Aynı şeyler Osmanlı devletini yıkmak için de yapılmıştı. Herkes bilsin ki, Boluspor çok büyük bir camiadır ve bu tarz haberlerle yıkılacak kadar aciz bir kulüp değildir” ifadelerini kullandı.

1507 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.087790966033936