Güler "Takımıza Güvenelim"

25 Kasım 2010

O sene bu sene sloganıyla başladığımız sezon, herkesin malumu olduğu üzere uzun soluklu bir marotondur. Taktir edilmelidir ki hedefe ulaşmak...

O sene bu sene sloganıyla başladığımız sezon, herkesin malumu olduğu üzere uzun soluklu bir marotondur. Taktir edilmelidir ki hedefe ulaşmak kolay değildir. Süreç uzundur ve sabırlı olmakta daima fayda vardır. Ancak işimiz ne kadar zor olsa da birlik ve beraberlikten ödün vermeyen Boluspor camiası hedefe kilitlenmiş ve deyim yerinde ise canını dişine takmıştır. Yönetimiyle, teknik ekibiyle, futbolcusu ile hedefe ulaşmak için var gücüyle çalışmaktadır. Bu anlamda da herkesin üzerine düşen görevi yerine getireceğinden kimsenin şüphesi olmamalıdır. Tam da bu noktada sabır, anlayış ve yapıcı eleştirilerde bulunmak Boluspor uğruna ter akıtan herkese daha da güç verecek ve ivme kazandıracaktır. Boluspor ona gönül veren herkesi memnun etmeyi elbetteki başaracak güçtedir. Kimse Bolusporun üzerinde değildir. Boluspor bu şehrin ortak değeri ve gururudur. Sağduyulu davranabilen herkes zaten bunun farkındadır.

 

 Hafta sonu oynacağımız Akhisar Belediyespor karşılaşmamız gelinen aşamada son derece önem arz etmek ve takımımız bunun farkındalığı içerisindedir. Kim ne derse desin bu takım kaliteli ve birbirini seven, kenetlenmiş ve inanmış oyunculardan kuruludur. Kalitesini ispat etmiş teknik heyetimiz de bunun üzerine konulacak artı bir değerdir. Yeter ki takımımıza güvenelim, inanmak  işin yarısını halletmektir.

 

Bu sebeple, her zaman olduğu gibi bu maçta da takımımızı yalnız bırakmayacağız ve desteğimizi esirgemeyeceğiz gibisinden sözleri gerçek taraftarımızın söylediğini veya düşündüğünü biliyor ve bunun bilincinde olmaktan dolayı da inancımız bir kat daha artıyor.

 

Her hafta kamuoyuyla paylaşmayı ilke edindiğimiz üzere bu maçta da kart cezası ya da sakatlıkları nedeniyle oynayamayacak oyuncularımız bulunmaktadır. Bilindiği üzere kaptanımız Burak kırmızı kart cezası nedeniyle takımda yer alamayacaktır. Tedavileri devam eden kalecimiz Ferhat , Ömer ve Erman yine bu karşılaşmada yer alamayacaklardır. Bunun dışında bir eksiğimiz bulunmamaktadır. Her ne kadar kalecimiz Ferhat neden oynamıyor şeklinde sorulan sorulara sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olduğu yönündeki açıklamalarımızla daha önce cevap verilmiş olsa bile, az önce bahsedildiği üzere yine de tekrarlamakta fayda görüyoruz. 

 

Öte yandan kulübümüz maddi anlamda yükümlülüklerini de yerine getirmektedir.Bu ay sonu itibariyle 8 maçlık maç başı ücretlerinin de  oyuncularımıza ödeneceği hususunu da kamuoyuyla paylaşıyoruz.

 

 

                                                                                                                                                              

                                                       Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü

                                                                  Ahmet Ufuk Güler

1681 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • İsmail Gürcan
    25 Kasım 2010 • 21:24
    Sayın genel sekreterim birleştirici mesajınız ve takımımıza olan güveninizi belitmenizden dolayı tebrik ederim inşallah pazar günü Bolusporumuz için yeni bir başlangız olur

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067954063415527