Güller ' Oyuncularım İyi Niyetli'

19 Ekim 2012

Serhat Güller Konyaspor karşılaşması öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Konyaspor karılaşması hazırlıkları öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güller...

Serhat Güller Konyaspor karşılaşması öncesi basın mensupları ile bir araya geldi. Konyaspor karılaşması hazırlıkları öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güller Konyaspor karşılaşmasını kazanmak için tüm imkanları zorladıklarını belirtti.

Güller  konuşmasında 'Kazanmamız gereken bir maç Konyaspor maçı. Denizli galibiyeti iyi oldu. Bu galibiyetle Rizespor maçının telafi etme şansını da bulduk. Şimdi bu maçı da mutlaka kazanmamız lazım , iç sahamızda 5 puan kaybımız oldu. Bu kayıpları telafi etmemiz lazım. İçerdeki maçlarda mağlup olmamamız lazım. Sonuçta Konyaspor  ilk altı içerisindeki rakiplerimizden bir tanesi. Rizespor maçı sonrası zor durumda kalmıştık bu hafta Konyaspor maçını da aynı şekilde kaybetmek istemiyoruz. Zor bir rakip ve inşallah kazanacağız. İyi bir kadroları var ama bizde takımımıza güveniyoruz. '

Farklı Bir Sistemle Mücadele Edeceğiz

Güller basın mensuplarının sorularını yanıtlarken son iki haftada klasik oyun anlayışının dışına çıkarak değişik bir kadro ile mücadele ettiği ve bunun bu haftada devam edecek etmeyeceği konusunda ki soru üzerine Güller ' Oyuncu kadromuzdaki her oyuncu yetenekli ve bu liglerde oynamış önemli isimler. Bazı isimleri de yedek bırakmak istemiyorum. Onun için herkesten faydalanmak istiyorum.  Tüm oyuncularımızdan yararlanmanın yolu da değişik mevkilerde oynayabilmek , değişik sistemlerde oynayabilmek. Böyle oynarsak herkesten faydalanmış alacağız. Dolayısıyla mümkün mertebe rakibe göre kendi , kendi anlayışımıza göre o haftaki oyuncularımızın durumuna göre hemen hemen her hafta değişik kadro ve sistemle oynayacağız.' Dedi.

Hiçbir zaman isimler üzerinde durmuyorum

Güller oyuncu isimleri üzerine yapılan yorumlara da açıklık getirirken eleştirileri şu şekilde cevapladı. Güller ' Her zaman söylediğim şey isimler üzerinde çok durmuyoruz. Kingsley'miş Ahmet'miş , Mehmet'miş Sergey'miş , Aziz'miş , Agbetuy'muş önemli değil oynayıp oynamadıkları. Önemli olan takım olabilmek. O takımın o mücadelenin içersin de arkadaşlarımıza destek olabilmek o. Önemli olan o yoksa bir sürü oyuncu var. Herkesi oynatma şansımızda yok. Sonuçta 11 kişi oynayacak. Dolayısıyla o 11 kişi 26 kişilik kadronun içersin de yer alırken 15 kişi'de dışarıda kalacak. O dışarıda kalan oyuncunun da ben oynamam lazım deme şansı lüksü yok.  Yani 11 kişi oynayacak. 'dedi. 

Futbolcularım çok iyi niyetli

Futbolcularımın hepsi iyi niyetli. Kadroda yer almayan yada yedek olan oyuncularımız bir gol sonrası kenetlenip arkadaşlarına destek olabiliyor. İyi niyetli ve samimi bir kadromuz var. İnşallah bunu sürdürebilirken istediğimiz yerde olabileceğiz.

1518 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.18054795265198