Güller Oyuncularına Sahip Çıktı

30 Ekim 2012

Boluspor teknik direktörü Serhat Güller, antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. İç sahada biraz sıkıntı yaşadıkları ifade eden Güller 'Seyirci baskısı ve özellikle...

Boluspor teknik direktörü Serhat Güller, antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. İç sahada biraz sıkıntı yaşadıkları ifade eden Güller 'Seyirci baskısı ve özellikle bazı insanların sahadaki futbolcularımıza küfür etmeleri futbolcularımızı sıkıntıya sokuyor. Ben para verdim, küfür ederim mantığıyla gelen insanların artık istemiyoruz' diye konuştu.

 

'Ben para verdim, küfür ederim mantığıyla gelen insanların artık istemiyoruz' diyen tecrübeli teknik adam Serhat Güller gazetecilere yaptığı açıklamada 'K.Erciyesspor maçında yaptığımız çok olumlu şeylerde vardı. Maçın sonuna kadar oyundan kopmadan oynaya bildik. Sahanın her yerinde rakibimize baskı kurduk. Sonuçta da kazandık, mutluyuz tabiî ki. Böyle bir deplasmanda ve böyle bir rakiple içinde bulunduğumuz ortam itibariyle oynayıp kazanmaya ihtiyacımız vardı. Bundan sonra özellikle iç sahada kazanmaya ihtiyacımız var. Futbolcularımızı bu anlamda motive etmeye çalışıyoruz. İç sahada biraz sıkıntılarımız var. Seyirci baskısı ve özellikle bazı insanların sahadaki futbolcularımıza küfür etmeleri futbolcularımızı sıkıntıya sokuyor. Ben para verdim, küfür ederim mantığıyla gelen insanların artık istemiyoruz. Küfür etme yeri değil orası. İlla da küfür ederim diyorlarsa, gitsinler dışarı da etsinler. Oyuncularımızın moralini bozmaya kimsenin hakkı yok. Biz destek istiyoruz ve destek bekliyoruz ki, kötü oynadığımız zamanlarda destek oyuncularımızı ayağa kaldırır. Saha içersinde kötü tezahüratlar yerine olumlu tezahüratlara yapılırsa bizim ve oyuncularımız açısından da iyi olur' dedi.

 

Hepsi Boluspor'un oyuncusu 

Oynayan veya oynamayan tüm oyuncuların hepsi Boluspor'un oyuncusu, ayrım yapma gibi bir şey söz konuda değil diyen Güller 'Şimdi biz daha önce K.Erciyesspor'u analiz ettiğimizde, biz Denizli ve Konyaspor maçlarında kanatsız oynadık. Agbetu ve Abdülaziz yoktular. Çünkü o takımların yapılarında defansif anlamdaki oyuncularının hücumsal anlamda katkıları yoktu. Biz kanatsız oynadık ve orta sahayı kalabalık tuttuk. Bu maçta da tam tersini yaptık. Çünkü rakip içerde oynadığı maçlarda kanat oyuncularını hücuma katıyordu. Dolayısıyla onların yerinede kanat oyuncularını tercih ettik. Orta alanda da Alaattin gibi Ragıp gibi hem top tekniği yüksek, hemde mücadele gücü yüksek iki oyuncu vardı. Onlara da ilerde pres yapmamız gerekiyordu. Bunları göz önünde bulundurduğumuz da tercih etmemiz gereken oyuncular Cihan ve Vedat oldu. Arkalarında Barbaros. Onu da Kenan'la eşleştirdik. Alternatifli bir kadromuz var. Bütün oyuncularımızdan faydalanmaya çalışıyoruz. Vedat ilk kez ilk onbirde oynadı. Bana göre de çok olumlu işler yaptı. Geçtiğimiz haftalarda biz Ali'yle de oynadık, Cafercan'la da oynadık. Önemli olan burada oyuncularımızın üzerinde çok fazla durursak, ilerleyen bölümlerde bunları kaybetme riskiyle de karşı karşıya geliriz. Bazen iyi oynayan oyuncunun da dinlenmeye ihtiyacı oluyor. Bizde hepsini göz önünde bulundurarak, tercih yapıyoruz. Cafercan son haftalarda biraz düşüş içersindeydi. Ama bu maçta sonradan oyuna girdikten sonra iyi şeyler yaptı. Daha kuvvetliydi. Hepsi Boluspor'un oyuncusu, ayrım yapma gibi bir şey söz konusu değil' diye konuştu.


1433 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.14778995513916