Güller Rekabet Ortamını Kaybetti

11 Kasım 2012

PTT birinci ligde 11. hafta sonunda alınan sonuçların ardından 13 puanla 13' üncü sırada olan Boluspor da rekabet ortamı...

PTT birinci ligde 11. hafta sonunda alınan sonuçların ardından 13 puanla 13' üncü sırada olan Boluspor da rekabet ortamı sağlanamayınca kötü sonuçlar arka arkaya geldi.

Sezona önce Serhat Güler ile anlaşarak merhaba diyen Boluspor yönetim kurulu ardından yapılan flaş transferlerle PTT birinci liginin en iyi kadrolarından birini oluşturmuştu. Kamuoyu tarafından Serhat Güller'in bu takımı yönetip yönetemeyeceği sık sık konuşulurken 11. haftası geride kalan PTT ligde 13 puanı olan Boluspor da şu anki kötü durum artık gün yüzünde sıkça tartışılmaya devam ediliyor. Rekabet ortamının kaybolduğu ortamda bazı oyuncular ile Serhat Güller arasında bağlar koptu.

Transferlerde büyük beklentiler ile kadroya katılan yıldız oyuncular istenen performansı gösteremiyor. Bir çok takımın kadrosuna da görmek istediği oyuncular Boluspor da şuana kadar Serhat Güller ile uyum sorunu yaşadıkları alınan sonuçlarla birlik de ortada.

Rekabet ortamının olmadığı bir ortamda kadroya giremeyen oyuncular nasılsa oynatılmıyoruz diyerek antrenmanlarda istekli olmayıp fazla sıkmadan sadece günlerini tamamladıkları da görünüyor.

Serhat Güller'den formayı alan kadroda oynayan oyuncularda 'nasılsa bizi arkadan rahatsız eden oyuncu yok bizde kafamıza göre takılıp haftalık maçlarımız oynayalım' diye 11. haftaya kadar gelmeleri de alınan kötü sonuçlar ile birlik de takımın içinde bulunduğu durumu tamamen özetliyor.

Serhat Güler ile bir türlü yıldızı barışmayan forma giyemeyen  kadroda yer bulamayan bazı oyuncularında şu kötü günlerde şimdiden takım aradıkları ve devre arasında PTT 1.ligde bulunan bazı takımlarla görüşmeye başladıkları da gelen haberler arasında. Forma giyemeyen bazı oyuncular teknik direktörleri Serhat Güller'e ise 'hocam her ortamda adaletli forma dağıttığınızı söylüyorsunuz ama biz buna inanmıyoruz' diye yüzüne söylemeleri takım içinde iç huzursuzluğu gün yüzüne çıkardı. 

2285 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.085252046585083