Güller'den Çarpıcı Açıklamalar

5 Temmuz 2012

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, yarın başlayacak olan kamp öncesi merak edilen soruları cevaplandırdı. Güller, iç transferde ufak tefek pürüzlerin...

Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, yarın başlayacak olan kamp öncesi merak edilen soruları cevaplandırdı. Güller, iç transferde ufak tefek pürüzlerin olduğunu söylerken, 'Dış transferde üç oyuncu daha alacağız. Yabancı transferini daha çok gole yönelik yaptık' dedi.

 

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Serhat Güller, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları, takımdaki son durum ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Yarın kamp çalışmalarına kendi tesislerinde başlayacaklarını söyleyen Güller, 'Şuana kadar birçok transfer yaptık. Djıehoua, Kingsley, Agbetu, Emre Taşkoparan, Engin Aktürk, Mesut Çamyel ve Serdar Kulbilge'yi kadromuza kattık. Takımla sözleşmesi devam eden oyuncularımız da var. Yarın akşam yapacağımız ilk idmanla yeni sezonu açacağız. İnşallah yeni sezon hepimize hayırlı olur' dedi.

 

İç ve dış transfer!  

 

Transfer çalışmalarının hızla sürdüğünü ancak iç transferde sıkıntılar olduğunu ifade eden Güller, 'Birkaç oyuncumuz takımdan ayrıldı. Diğer yandan Fatih Gül ve kaleci Atacan'la ciddi sıkıntılarımız var. Tabii bunların yanı sıra kiralık oynayan oyuncularımız da var. Onların hepsi bizimle yarın antrenmana katılacak. Geçen yıl devre arasında Giresunspor'a giden Cafercan Aksu da bir aksilik çıkmazsa kampta olacak. Alp Ergin'le sıkıntılarımız çözüldü gibi. Orta saha oyuncusu Caner Ağca'nın durumu da netlik kazanmadı. Ama büyük ölçüde bu arkadaşlarımız da bizimle devam edecek. Dış transferde üç oyuncuyu daha kadromuza katmak istiyoruz' diye konuştu.

 

Altyapıya önem verdim!

 

Kendisi hakkında altyapıya önem vermediği şeklindeki eleştirilere de imalı yanıtlar veren Teknik Direktör Serhat Güller, 'Yıllardır altyapı konusunda bana bir sitem var. altyapıya gereken önemi vermediğim konuşuluyor. Ancak haksızlık yapıldığını düşünüyorum. En çok genç oyuncu benim dönemimde forma giydi. 4 ya da 5 futbolcu Boluspor takımında oynadı. Benim dönemimden sonra kaç tane altyapıdan futbolcu oynatıldı? Bunları iyi görmek lazım' şeklinde konuştu.

 

Hedef Süper Lig!

 

Yeni sezon hedeflerini de açıklayan Teknik Direktör Serhat Güller, şöyle konuştu; 'Tabiî ki Boluspor'un hedefi her zaman Süper Lig'dir. Ancak sezon başında 'şampiyonluk' diyerek sezon sonunda hüsran yaşamak da var. Biz geçtiğimiz yıllarda görev yaptığımızda hedef bile koymamıştık. Ancak bir final bir de yarı final oynadık. Futbolda ne zaman ne olacağı belli olmuyor. Tek bir gerçek var. Boluspor'un hedefi her zaman Süper Lig'dir.'

 

Kaynak: Bolu Şampiyon

1872 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067781925201416