Güller'imiz SOLDU !

7 Ekim 2012

Boluspor sahasında Çaykur Rizespor'u konuk ederken sıcak havada oynanan karşılaşmada özellikle ilk yarıdaki oyun izleyiciler tarafından beğenilmedi. İkinci yarı bir pozisyon bulan Boluspor...

Boluspor sahasında Çaykur Rizespor'u konuk ederken sıcak havada oynanan karşılaşmada özellikle ilk yarıdaki oyun izleyiciler tarafından beğenilmedi. İkinci yarı bir pozisyon bulan Boluspor bu pozisyonalrı gole çeviremeyince sahasından mağlup ayrıldı

Boluspor teknik direktörü Serhat Güller karşılaşmada Serdar Kulbilge , Engin Aktürk , Hakan Arslan , Mahmut Boz , Abdulaziz Solamz , Cafercan Aksu , Akeem O. Agbetu , İskender Alın , Barbaros Bah. Barut , Gencer Cansev ve Alp Ergin on biri ile yer verirken yedeklerinde ise Beycan Kaya , Serge P.Djehoua , Mesut Çaytemel , Cihan Yılmaz , Cemil Vatansever , Kingsley O.Taiwo N. Ve Aydın Çetin yer aldı. Zorlu mücadelede ilk yarıda konuk ekibin daha sağlam bir oyun ortaya koyduğu gözlemlenirken karşılaşmada Boluspor ilk yarı isteneni sahaya yansıtamadı. İkinci yarıda toparlanan Boluspor bir çok gol pozisyonuna girerken sayısız gol pozisyonlarını sonuçlandıramadı. Maçın son anlarında rakip takım 10 kişi kalırken Boluspor gol aradığı dakikalarda 3'üncü golü bularak maçın sonucunu tain etti.  Karşılaşanın son bölümlerinde Boluspor taraftarları teknik direktör Serhat Güller'i istifaya davet ederek tepkisini gösterdi.  

Karşılaşmanın Önemli Anları

Dk 5 :Karşılaşmada ilk atağı Rizespor gerçekleştirdi. Rizespor'dan Fahri Tatan caza sahasının dışından sert şut çekti top farklı bir bircimde auta çıktı.

Dk 7 : Boluspor adına en etkili atak 7. Dakikada geldi. Engin Aktürk sağ açıktan getirdiği topu ceza sahasına ortaladı İskender Alın gelişine vururken defansa çarpan top auta çıktı.

Dk 8 :Karşılaşmanın ilk sarı kartını Boluspor'dan Mahmut Boz  gördü. Rakibi ile girdiği ikili mücadelede rakip oyuncu yerde kalınca karşılaşmanın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu sarı kart gösterdi.

Dk 14 : Boluspor sağ açıktan kazandığı faul atışını Cafercan Aksu içeriye ortalarken Gencer'in kafası defanstan döndü. Karambolde kalan topu ceza sahasında oyuncular arasında gidip gelirken rakip defan güçlükle uzaklaştırdı. Pozisyonun devamında Abdulaziz içeriye bir kez daha ortalarken top kaleci Loriya'da kaldı.

Dk 22 : Boluspor sağ'dan kullandığı taç atışı ile pozisyon bulurken ceza sahası dışında topu alan Agbetu uzaktan sert vurdu ve kaleci topu güçlükle çıkarttı.

Dk 27 : Ç.Rizespor ilk oyuncu değişikliğini yaparken Cumhur  Yılmaztürk yerini Hossam Mohammed'e bıraktı.

Dk 29 : Cafercan Aksu orta alanda kazandığı topu sağ açığa kadar sürüklerken güçlükle topu kontrol etti. Topla caza sahasına kadar ilerlerken dışardan sert vuruşu az farkla dışarıya çıktı.

Dk 31 : Ç.Rizespor ikili mücadelede serbest vuruş kazanırken topun başına geçen Fahri Tatan direk kaleye gönderdi ve kaleci Serdar'ı aşan top ağlarla buluştu. 0-1

Dk 40 : Boluspor Rizespor kalesine yüklendi anda Cafercan'ın bire bir gittiği pozisyonda 34 numaralı Cenk Ahmet omzundan çekerken karşılaşmanın hakemi pozisyonu faul olarak durdurdu ve sarı kart gösterdi.

Dk 42 : Cafercan kazanılan faul atışı sonrası uzaktan kaleye şut çekerken top farklı bir şekilde auta çıktı.

Dk 45 : Boluspor sahasından kazandığı topla konta atağa kalkerken İskender Alın topa sert vururken kaleci güçlükle çıkarttı. Top Agbetu'nun önünde kalırken pozisyon bitmeden maçın hakemi oyunu bitirdi ve tribünlerin büyük tepkisini aldı.

Dk 46 : Boluspor ikinci yarıya çok hızlı başladı. Ard arda Rizespor kalesine pozisyonlar bulurken Rizespor ceza sahasını bile geçemiyor.

Dk 54 : Boluspor'un yüklendiği dakikalarda Rizespor konta atak pozisyon bulurken Boluspor defansı da adam kaçırınca Rizespor'dan Cenk Ahmet takımın ikinci golünü kaydetti.

Dk 60 : Serhat Güller oyuncu değişikliğine giderken Agbetu yerini Djehoua'a bıraktı.

Dk 63 : Golden sonra Boluspor toparlanmaya çalışırken girdiği hiçbir pozisyonu gol ile sonuçlandıramıyor.  Abdulaziz kaleci ile karlı karşıya kalırken topu çok farklı bir şekilde auta atması sonrası tribünlerden tepki gördü.
Dk 68 : İskender Alın sağ açıktan ceza sahasına kadar girdi kaleci iel karlı karlıya kalan İskender topu kalecinin kucağına attı.

Dk 69 : Engin Aktürk oyun dışına alınırken yerini Kinsley'e bıraktı.

Dk 73 : Boluspor Abdulazizile sağ açıktan pozisyon ararken içeriye yapılan ortayı Rizespor'lu futbolcu eli ile topu engelleyince orta hakem penaltı verdi. Topun başına geçen Cafercan atışı gole çevirdi ve durumu 1-2 yaptı.

Dk 80 : Ç.Rizespor'lu Cenk Ahmet kendisini penaltı için Boluspor ceza sahasında yere atarken Abitoğlu aldatmaya yönelik hareket gerekçesi ile ikinci sarı karttan kırmızı kartı gösterdi. Rizespor 10 kişi.

Dk 82 : Ç.Rizespor orta alanda kazandığı top ile Boluspor defansının arasından kademeye top atarak Ousman ile topu buluşturdu. Sol çaprazdan topa sert vuran Ousman Jallow topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-3 öne geçirdi.

Dk 86 : Boluspor son oyuncu değişikliğini yaparak İskender Alın yerini Aydın Çetin'e bıraktı.

Dk 90 : Boluspor mutlak üç puan için çıktığı karşılaşmada 1-3 mağlup oldu. 

2250 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10570502281189