Gündemin Ardından

23 Haziran 2011

Beşiktaş kulübü Bolu Aladağlar'da tesisler yapması için girişimlerde bulunan Termal Otel genel müdürü Ervani Alemdar ile Sabah Gazetesinden gazeteci yazar...

Beşiktaş kulübü Bolu Aladağlar'da tesisler yapması için girişimlerde bulunan Termal Otel genel müdürü Ervani Alemdar ile Sabah Gazetesinden gazeteci yazar Fatih Doğan'ın girişimleri ile Bolu'ya gelen Beşiktaş Basın sözcüsü Mete Düren Boluspor kulübüne bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Bolu'ya gelerek Aladağlar'da bir takım gezilerde bulunan Beşiktaş basın sözcüsü Mete Düren Boluspor kulübünün ziyaret ederken ziyaret de Bolu Valisi İbrahim Özcimen, il genel meclis başkanı Mücahit Kutlu, il özel idare sekreteri Tahsin Akduman, Ak parti il başkanı Ömer Sayın , gazeteci yazar Fatih Doğan, Boluspor eski başkanı Mehmet İnceayan ve Boluspor'lu yöneticiler hazır bulundu.

 

Aladağlardaki incelemeler ile ilgili konuşan Mete Düren 'Bolu da böyle güzel yerlerin olacağını hiç tahmin etmiyordum. Çok farklı yerlere dolaştık. Tesis yerleri için başkanımız sayın Yıldırım Demirören'e bilgi verdik. Onlarda resimler üzerinden gördükleri kadar Aladağları çok beğendiler. İlerleyen haftalarda yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından sayın Yıldırım Demirören Bolu ya gelerek bir kez de kendi görmek istiyor. Bolu dan çok memnun ayrılıyoruz. Böyle karşılanacağımızı hiç düşünmüyordum. Son olarak Boluspor kulübüne ziyaret gerçekleştirdik' diyen Mete Düren Beşiktaş'ın yapacağı Bolu Kartal yuvası için olumlu sinyaller vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Boluspor'un Emrindeyiz

 

Beşiktaş kulübünün geçtiğimiz günlerde basında çıkan haber için sitemiz Bolusporluyuz.com editörünün sorusunda  ' Beşiktaş'ın genç oyuncuları kiraya vermesi gündemde. Bu oyuncuların Boluspor'a kazandırılması için bir talep olursa ayrıca sezon içinde Boluspor ile yapılabilecek bir maç için  nasıl bir gelişme olur' sorusunun ardından Beşiktaş basın sözcüsü Mete Düren 'Biz artık yarı Bolu'lu olduk. Futbolcu transferinde de teknik heyetimizin raporu doğrultusunda  kiraya ve satacağı oyuncular olursa biz yardıma hazırız. Bundan sonra Beşiktaş kulübü ile Bolu ve Boluspor arasında çok daha büyük bir bağ olacağı kesin. Beşiktaş her yere oyuncu gönderiyor. Yakın bir il olan Bolu ya neden oyuncu göndermesin. Boluspor ile yapılacak olan bir karşılaşma ile ilgilide şimdilik bizim bir sezon açılışımız kesinleşti. Bu sezon içinde  bir milli maç arası olabilir. Değişik alternatifler çıkıyor mesela biz Avusturya ya kampa gidiyoruz bir köy takımıyla maç yapıyoruz. Beşiktaş Bolu ya kamp yapmaya geldiğin de Boluspor ile oynaması çok doğaldır. Bundan sonraki dönemlerde sık sık karşılaşacağımız kesin gözüküyor' dedi.

 

Fatih Doğan'dan Erman'a Yakın İlgi

 

Sabah Gazetesi Spor yazarı Fatih Doğan futbolcumuz Erman Ergin'i karşısında görünce adeta şaşırdı. Beşiktaş kulübü basın sözcüsü Mete Düren'in Ervani Alemdar ile birlik de Bolu ya gelmesinde girişimlerde bulunarak Fatih Doğan Beşiktaş alt yapısından yetişen oyuncumuz Erman Ergin  ile de hasret giderdi. Geçen yıl yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası formasından uzun bir süre ayrı kalan Erman Doğan ile hasret giderirken günün adamı Fatih Doğan Mete Düren'e ' Sayın hocam Erman Beşiktaş altyapısında yetişen bir oyuncu. İyi bir arkadaşımız iyide bir Beşiktaşlı' diye tanıştırırken Mete Düren ' Erman Beşiktaş alt yapısından tanıyorum iyi bir oyuncuydu' dedi.    

 

 

 

 

 

 

 Haber&Foto : Bolusporluyuz.com

3350 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • halit canbaz
    25 Haziran 2011 • 14:19
    BEN BEŞİKTAŞLI DEĞİLİM NASIL OLACAK METE DÜREN GSLİ FBLİ HİÇ DEĞİLİM HEPSİNEDE ALERJİM VAR AŞIRI DERECEDEDE GICIĞIM

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
1.1077361106873