Gündüz, kampın nabzını tutuyor

15 Ocak 2015

Süper Ligde ve PTT 1’inci ligde ilk devre sona erdi. Takımlar kamp yapmak için daha sıcak iklime sahip olan Antalya’nın yolunu tuttu. Boluspor’da ikinci yarı hazırlıklarına Antalya Belek’te sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların ve diğer takımların kampını da Bolu’dan takip eden tek isim her yıl olduğu gibi Bolusporluyuz.com editörü Fahri Gündüz oldu. Gündüz, Süper lig takımlarını da Antalya’daki kampta takip etme şansı buldu.

Bolu’da 10 yılı aşkın süredir spor haberciliği konusunda Bolu’nun nabzını tutan Bolusporluyuz.com, her yıl olduğu gibi Antalya kampından dakika dakika haber paylaşmayı sürdürüyor.

Antalya Belek’te birçok takımın antrenmanını izleme fırsatı bulan Bolusporluyuz.com sitesi editörü Fahri Gündüz, birçok teknik adam ve futbolcularla fikir alışverişinde bulunuyor. Gündüz, Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze, Boluspor’un eski oyuncusu Bilal Türkgüler, Boluspor’un eski oyuncusu şimdi ise Orduspor’un başarısı için ter döken Tacettin Doğan ve Orduspor’un teknik direktörü Ziya Doğan ile keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Hafta başından bu yana hem Boluspor’u hem de Süper Lig takımlarını takip ettiğini dile getiren Bolusporluyuz.com sitesi editörü Fahri Gündüz; “ Her sene olduğu gibi bu senede Boluspor’u ve diğer takımları takip etmek için Antalya Belek’e geldim. Bu sene her senenin aksine iklim olarak yoğun yağmur ve rüzgarlı geçiyor. Takımları zorlayan en önemli etken bu. Boluspor’u hafta başından beri takip etme şansı buldum. Günlerdir yoğun yağmur ve rüzgar eşliğinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, daha çok taktiksel çalışmalara önem veriyor. Boluspor’da kampa yeni transferlerin katılması bekleniyor. Boluspor’un antrenmanlarından fırsat buldukça diğer takımları da izleme fırsatı buluyorum. Kasımpaşa teknik direktörü Şota Arveladze, Boluspor’un eski oyuncuları ve şu an Orduspor’un başarısı için ter döken Bilal Türkgüler, Tacettin Doğan ve Orduspor’un teknik direktörü Ziya Doğan ile keyifli sohbetler gerçekleştirdim. Onlarla futbol adına güzel şeyler konuştuk.” ifadelerine yer verdi.

Haber: Köroğlu Gazetesi

1943 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.17300701141357