GURBETÇİ OYUNCU BOLUSPOR'DA

29 Haziran 2016

Transfer çalışmalarında hız kesmeyen Boluspor Hollanda takımlarından RKC Waalwijk’de forma giyen İsmail Yıldırım’ı kadrosuna kattı. Kırmızı beyazlılar, 1990 doğumlu oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarında hız kesmeyen Boluspor Hollanda takımlarından RKC Waalwijk’de forma giyen İsmail Yıldırım’ı kadrosuna kattı. Kırmızı beyazlılar, 1990 doğumlu oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Boluspor transfer komitesi, 1990 Hollanda doğumlu olan sağ kanat ve forvet mevkilerinde görev yapan İsmail Yıldırım’ı teknik direktör Fuat Çapa’nın raporu doğrultusunda kadrosuna kattı. 2015–2016 sezonunda 17 maçta forma giyen İsmail Yıldırım, kendisini 2 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüp binasında düzenlenen imza törenine Boluspor Kulübü Bşakanı Necip Çarıkçı, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

“UMARIM BOLUSPOR'DA YILDIZ OLUR”

İmza töreninde genç oyuncu İsmail Yıldırım hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Necip şöyle konuştu: “Bugün bu imza ile dördüncü transferimizi yapacağız. İsmail Yıldırım bildiğimiz, tanıdığımız bir futbolcu. İleride Boluspor'un para kazanabileceği bir futbolcu kardeşimiz. İnşallah bu transfer Boluspor için hayırlı olur. İki yıllık bir mukavele yapacağız. İnşallah İsmail ile birlikte Boluspor Türk futbolunda adımlar atar. Umarım Boluspor'da yıldız olur. Bu transfer camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.”

“HEDEFİMİZ SÜPER LİGE ÇIKMAK”

Kırmızı beyazlılara Hollanda’nın RKC Waalwijk takımından transfer olan İsmail Yıldırım, Boluspor’a geldiği için mutlu olduğunun ifade ederek şunları dile getirdi: “Boluspor ile anlaşmadan önce hocamız ile konuştum. Başkanımızla tanıştık, görüştük. 3 senelik bir proje olduğunu söylediler. Hedefimiz süper lige çıkmak. Bu projede beni de düşünmeleri gurur verici. Bana güvendikleri söylediler. Bende inşallah güvenlerini boşa çıkarmayacağım. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Buraya gelmek için çok çalıştım. Babam her zaman 'bir yere gelmek zor ama geldikten sonra orada kalmak daha da zor' diye söyler. Bu yüzden burada kalıcı olmak için çok çalışacağım. İnşallah hayırlı bir sezon geçiririz.”

 

2612 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054147958755493