Gürsoy İrlandalılar'a Açıklık Getirdi

13 Temmuz 2012

Boluspor kulübü başkan vekili Osman Gürsoy dün basında çıkan demeçleri sonrası bir açıklama daha yaparken ' söylediklerim yanlış anlaşıldı' derken...

Boluspor kulübü başkan vekili Osman Gürsoy dün basında çıkan demeçleri sonrası bir açıklama daha yaparken ' söylediklerim yanlış anlaşıldı' derken İrlandalılar var demesinin gerekçelerini anlattı.

Sorun kredi mi !

Gürsoy'a iletilen soruda ' Dün basında çıkan haberiniz sonrası Boluspor'un kullanmış olduğu kredide eski yöneticilerin imzasını geri çekeceği yazıldı ve sizin bu gelişmeden sonra demeç verdiğiniz yazıldı. ' sorusu sonrası Gürsoy yanlış anlaşıldığını vurgulayarak kredide imza geri çekme olayının normal olduğunu vurgularken ' Yönetimde biz varız tabide biz atacağız. Hatta tüm yönetim olarak ' diyerek sorunun sadece imza krizi olmadığını ve bir çok konuda ayaklardan çekenlerin olabileceğini belirterek kimsenin köstek olmamasını istedi.

Kastettiğim Eski Yöneticiler Değil

Gürsoy açıklamasında ' Ben o açıklamayı 4 gün önce yaptım. Benim açıklamamın tamamı okunursa benim kastettiğim eski yöneticiler ile ilgili yada eski başkanlar ile ilgili isim yada hedef gösterme orda yok.  Ben genelde camianın üzerinden gösterdim.  Her takım ve camiada olduğu gibi bizde de var dedim.  Yani ben şu grup bu grup diye ayırmadım.  Başarıda masanın ayakları gibidir. Her bölüm dört ayağını da basarsa başarı gelir dedim.'

Çekilen Boyut Önemli

 Yani o açıklamada sadece o İrlandalılar kelimesini aldığında iş yürür o boyuta giderse sanki bir yer hedef alındığı gösterilir. Benim o açıklamada hedef gösterme gibi konu söz konusu değil. Sadece her camiada olan şeyler bizde de olabilir. Yok diyende yalan söylüyordur.  

Ben Direk Hedef Gösteririm

Ben bir yerleri yada kişileri hedef gösterseydim direk gösterirdim çekinmem kimseden de.   Dediğim gibi İrlandalıların her zaman olduğu gibi bugünde de olduğunu ve bundan sonrada olacağını vurguladım.  Konu kredi ile ilgili imza meselesi değildir. O kredide ismi geçenlerin imzası vardır. Şu anki başkanımızın da var. Bizde atacağız ve bu işlerde bunlar olan şeyler .

Elimizi Taşın Altına Koyarız

Birlileri elin taşın altına koyması lazım bizlerde koyduk ve koyacağız bundan sonraki süreçlerde. Konu kredi meselesi değildir tekrar söylüyorum.  Konunun oraya çekilmesi bana göre doğru değildir. İmzasını herkes çekebilir birileri atar. Bunlar sorun teşkil edecek şeyler değildir.  Şuanda yönetimde biz varız tabide imzayı bizler atacağız. Muhtemelen Pazartesi günü toplantıda karar alacağız ve tüm yönetim imza atacağız.


1795 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.04889702796936