Güzel Günler Bekler Bizi.

25 Nisan 2017

Karlı ve soğuk bir Bolu havası yaşanmasına rağmen zeminin gayet düzgün olması bugünkü galibiyeti almamızda taraftarımızdan sonra önemli bir etken.Tribünleri dolduran Yarenler takımlarına bu maçtada sahip çıktı.

Kulübümüzün bu karşılaşmada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle çocuklarımıza ücretsiz olan çocuk tribününde passolig nedeniyle sadece beş çocuğumuz izleyebildi.

Sahaya çıkan oyuncularımız son derece motive olduklarını ve galibiyete inandıklarını sergiledikleri mücadele ile ortaya koydular.

Takımımız karılaşmaya; Melih, Alim, Ramazan, Furkan, Umut, Guido, Akabueze, Yusuf Emre, Özgür, ileri uçta ise Poepon ve Santos ilk onbiriyle çıktı.

Maçın içinden dakikalar;

12'nci dakikada sağ kanattan topla ilerleyen Üstün'ün ceza sahası çizgisi üzerinden çektiği sert şutu kaleci Melih kornere çeldi.

14'üncü dakikada Boluspor atağında Guido'nun yaptığı ortada Akabueze'nin kale önünden kafa vuruşu yaptı top kaleci Okan'dan döndü. Dönen topu Santos ustaca bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu: 1-0.

23'üncü dakikada Santos'un sol kanattan kale önüne yaptığı ortada Guido'nun kafa şutu direğin üzerinden dışarı çıktı.

42'nci dakikada Boluspor atağında Umut'un sağ kanattan pasında topla buluşan Santos topu birkez daha ağlara gönderdi: 2-0.

Devreye bu skorla girildi.Maç boyunca rahat bir oyun sergileyen takımımız kanat varyoslarıyla sonuca ulaşmayı bildi.Özellikle sağda Akabueze solda Guido ileri uçta Poepon ve Santos ile harikalar yarattık.

64'üncü dakika rakibiyle girdiği pozisyonda yerde kalan orta sahanın dinamosu Yusuf Emre sedyeyle sahayı terkederken yerini Kadir Bekmezci'ye bıraktı.

70'inci dakikada ceza sahası içerisinde Poepon'un pasıyla hareketlenen Guido'nun şutunda top birkez daha ağlarla buluştu: 3-0.

Golden sonra iyice rahatlayan takımımızda 80'nci dakikada Poepon yerini Anco'ya bıraktı.

Farkı kapatma çabalarına giren Bandırmaspor hucüm hattının,74'üncü dakikada geliştirdiği atağında ceza sahası dışında topu önünde bulan Da Silva'nın şutu ağlara gitti: 3-1.

83'üncü dakikada Bolusporumuzun atağında Santos'un sol köşeden kullandığı kornerde bomboş pozisyonda Ramazan'ın kafa vuruşunda top ağlara gitti: 4-1.

Dakikalar 86'yı gösterdiğinde iki gol kaydeden Santos yerini Arapi'ye bıraktı.

Hakem, Barış Şimşek 90'ncı dakikaya kadar güzel yönettiği karşılaşmaya Anco'ya bu dakikada gösterdiği sarı kartla kötü bir final yapmış oldu.Hazırlıksız yakalanan Bandırma defansının arkasına soldan atılan ara pasında Anco kendi yarı sahasından çıkmasına rağmen hakem ofsayt kararı verdi.Anco'nun ''hocam çizginin gerisinden çıktım'' dercesine el hareketine anlamsız bir şekilde sarı kart gösterdi.

Fikstüre baktığımızda Altınordu deplasmanından sonra zor geçeceğini tahmin ettiğim bir karşılaşmaydı.Ancak deplasman takımının Boluspor karşısında bu kadar dirençsiz olacağını hiç düşünmemiştim.Bandırmaspor'un üç puanı düşünen oyun felsefesi pahalıya mal olmuş gibi gözüküyor.Santos,Guido,Bentley,Yusuf,Özgür beşlisi Bandırma savunmasını hallaç pamuğu gibi dağıttı.Artık oynanacak maçların bu saatten sonra telafisi olmayacaktır.Toplayabildiğimiz maksimum sayıda puan ve puanlar alıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz.Rakiplerimizinde birbirleriyle oynayacağı maçlar sebebiyle Balıkesir maçından galibiyetle dönebilirsek güzel günler bizi bekleyecek.

Takımımız, 30 Nisan'da deplasmanda Balıkesirspor karşılaşacak takımımıza şimdiden başarılar diliyoruz.

Etiketler: Rıdvan Alaylı

3569 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.077165126800537