Hakan 2015 Kadar Boluspor'da

12 Haziran 2013

Boluspor transfer komitesi iç transferde imza attırmaya devam ediyor. Çarşamba günü öğlen saatlerinde  menajeriyle tesislere gelen Hakan Arslan, transfer komitesiyle yaptığı görüşme...

Boluspor transfer komitesi iç transferde imza attırmaya devam ediyor. Çarşamba günü öğlen saatlerinde  menajeriyle tesislere gelen Hakan Arslan, transfer komitesiyle yaptığı görüşme sonrası sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

Boluspor da süper lige gidecek mi kalacak mı soruları sonrasında Başkan Mehmet İnceayan ve transfer komitesi uzun uğraşlar sonrası genç futbolcunun sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı. Diğer futbolcular gibi iç transferde kalması yönünde büyük uğraşlar verilen Hakan Arslan son ana kadar başkan Mehmet İnceayan'ı terletti.

Görüşmeler öğlen saatlerinde başlarken akşam saatlerine kadar devam etti. Kırmızı beyazlı ekibe üç yıl önce Hakan Arslan'ı kazandıran Mehmet İnceayan genç futbolcu ile başkanlık döneminde devam etmek için ısrarcı oldu. Her iki tarafında son anlara kadar görüşmeleri devam etti.  Hem başkan Mehmet İnceayan hem Hakan Arslan fedakârlıklar ederek anlaşmaya vardılar. 2014 yılına kadar olan sözleşme 2015 yılına kadar uzatıldı.

İnceayan Hem Sevindim Hem Üzüldüm

İmza töreninde konuşan Başkan Mehmet İnceayan bugün gerçekten çok mutluyum hem üzüntülüyüm. İlk önce hakan gibi bir oyuncuyu yuvada tutmak beni çok mutlu etti. Kendisinin Boluspor a gelmesinde benim daha önceki yıllarda çok katkım oldu. Hakan'ın bu sezonda Boluspor da benimle devam etmesini çok istedim onun için hem beni sevindirdi hem beni çok üzdü diye bilirim her şeye rağmen Boluspor kazandı hayırlı olsun dedi.

Demir Hakan Bizi Kırmadı

Başkan yardımcısı Cavit Demir ise konuşmasında yönetim olarak başkanımızla birlik de  iç transferleri tek tek anlaşarak kadromuz koruma yolunda başarılı oluyoruz. Bu arkadaşlarımızdan biride Hakan Arslan idi komitenin önerileri vardı. Kendisini biz çok istedik oda bizi kırmadı. Diğer arkadaşlarımız olsun Hakan olsun bizim hedeflerimizi gördüğü için bizimle devam ediyor. Hakan Boluspor un temel taşlarından bir tanesi  kendisini herkes biliyor bizde yapılan görüşmelerde anlaşarak  takımımızda  kaldı dedi.

 

2360 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075307846069336