HAKAN GELDİ ORDU KARIŞTI

31 Temmuz 2011

Geçtiğimiz günlerde Boluspor'un Orduspor'dan Milli oyuncu Hakan Yüce'yi kadrosuna kattığını taraftarlarımıza duyurmuştuk.   Yeni sezon hazırlıkları için A2 takımıyla birlik de...

Geçtiğimiz günlerde Boluspor'un Orduspor'dan Milli oyuncu Hakan Yüce'yi kadrosuna kattığını taraftarlarımıza duyurmuştuk.

 

Yeni sezon hazırlıkları için A2 takımıyla birlik de antrenmanlara devam eden Milli oyuncu Hakan Yüce Ordu gazetelerinde ilgi odağı oldu. Kırmızı Beyazlı ekibimize kazandırılan oyuncu ile ilgili adeta taraftarlar Orduspor yönetimini topa  tutarken milli oyuncunun neden ellerinden kaçırıldığını yönetimlerine hesap soruyorlar. 

Mor Beyaz Net Haberi 

Orduspor''un altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezon Orduspor A2 Takımının formasını giyen Hakan Yüce, bonservisi ile birlikte Boluspor''a transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon Orduspor A2 forması ile 24 karşılaşmada forma giyen Hakan Yüce, Orduspor ile sessiz sedasız yollarını ayırırken, bonservisi ile birlikte Boluspor''a transfer oldu. Orduspor''da oynadığı dönemde sol bek olarak görev alan genç futbolcunun, geçtiğimiz günlerde Ordu''dan ayrılarak Bolu''nun Gerede ilçesine gittiği ve Boluspor A2 Takımının kampına katıldığı öğrenildi. Perşembe günü Boluspor A2 Takımının Gerede''de İstanbul Sancaktepe Belediyespor forması ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında forma giyen Hakan Yüce, geçtiğimiz sezon Orduspor A2 takım forması ile 24 karşılaşmada görev almıştı.

 

Hakan Yüce Kimdir ? 

1 Ocak 1993 doğumlu olan genç futbolcu, futbola Orduspor''un altyapısında başlarken, 11 yaşından itibaren A takım dışında Mor-Beyazlı ekipte farklı yaş kategorilerinde forma giydi. 2008-2009 sezonunda Deplasmanlı Süper Gençler Liginde 22 karşılaşmada forma giyen Hakan Yüce, bu karşılaşmalarda takımı adına da 7 kez gol atma başarısı göstermişti. DSGL''de Orduspor forması ile gösterdiği başarılı performansın ardından Nisan 2009''da U-16 Milli Takımına çağrılan Yüce, 24 ve 26 Nisan tarihlerinde Avustralya U-16 Milli Takımı ile yapılan iki hazırlık karşılaşmasında da Milli formayı giyme başarısı gösterdi. 

Bu başarısının ardından U-16 Milli Takımının 22-26 Mayıs 2009 tarihleri arasında Ukrayna''da katıldığı Victor Bannikov Turnuvasına katılan Hakan Yüce, ilk 11''de yer aldığı U-16 Milli Takımı ile bu turnuvada 4 karşılaşmada görev aldı. 26-30 Ağustos 2009 tarihleri arasında bu defa U-17 Milli Takımı ile Uluslararası Gençler Turnuvasına katılan genç futbolcu, bu turnuvada İtalya, İngiltere ve Portekiz karşılaşmalarında forma giydi.

U-17 Milli takımı ile aynı dönem 4 kez Özel Maça çıkan ve 2009-2010 UEFA Avrupa Şampiyonasına katılan Hakan Yüce, kariyeri boyunca 6 kez U-16 Milli Takımı ve 10 kez U-17 Milli Takımı olmak üzere 16 karşılaşmada Milli formayı giyme başarısı gösterdi. 2009-2010 sezonunda görev aldığı Milli maçların yanı sıra A2 Liginde de görev alan Yüce, Orduspor A2 Takımı forması ile o sezon 24 karşılaşmada görev aldı ve 4 gol kaydetti. Aynı sezon bir kez de U-18 Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi müsabakasında görev alan genç futbolcu, bu maçta da bir gol atma başarısı göstermişti.

2010-2011 sezonunda diğer sezonlara göre biraz daha sönük bir dönem geçiren Hakan Yüce, Orduspor forması ile A2 Liginde oynadığı 24 karşılaşmada sadece 2 gol atarken, bu gollerin ikisini de penaltıdan kaydetti. 2011-2012 sezonunda Boluspor forması ile A2 Liginde mücadele edecek olan genç futbolcu, 2004 yılı itibari ile Orduspor''un altyapısında forma giymeye başlamış ve Orduspor yönetimi 2 Ağustos 2010 tarihinde 2 yıllık profesyonel sözleşme imzalamıştı.

 

Site Yorumları

cantuğ

vee orduspor bir yeteneğini daha kaybetti. ya çocuğun milli maçı var a2 orduspor forması altında onlarca maçı var neden sans verilmiyor bu cocuklara bu çocukta iş var sans verilirse mükammel işler başarır ordunun adını orduda dğil ama başka bir takımda kesin duyurur.

 

Ahmet Özgönül

Bu yetenekli gençlerin bonservisiyle verilmesini bende tasvip etmiyorum.Kiralanabilirdi.Alt yapıdan oyuncu yetişmiyor deniyor ama hepsi bir bir gönderiliyor.Kulüplerin geleceği alt yapıları değil mi? Yanılmıyorsam 4-5 kişi oldu.Hepsi yetenekli.Yineliyorum, hepsi kiralanabilirdi.

 

ali taç

Herkese geçmiş olsun böyle bir bir ordusporun gelecegi ,yok ediliyor Emrullah kokoç kadar sabredilmedi.Tam bir sıkandal.ne diyelim atı alan üsküdarı geçmiş BOLUSPORLUYUZ COM SİTESİ Anlata anlata bitiremiyor adamlara hayırlı olsun

 

legioner
bonservisi ile verilmese daha iyi olurdu.kiraya verilip takip edilebilirdi.
kendi icimizden cikan bu genc yeteneklere biraz daha sabir göstermeliyiz.
bunlar bizim cocuklarimiz.

 

Ordu Kent Gazetesinin haberini http://www.ordukentgazetesi.com/news_detail.php?id=16676&uniq_id=1312496344 linkinden okuyabilirsiniz.

3526 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • seben14
    31 Temmuz 2011 • 21:03
    ahmet gökhan güney kartalsporda

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.073992013931274