HAKEM KARARI İLE 2 PUAN ANTEPTE KALDI.

1 Eylül 2013

Değerli futbol severler, 2 sezon önce kısa bir sürede olsa sizlerle birlikte olmuştum. Bu sezonda bazı haftalar da buradan sizlerle birlikte olacağız. Öncelikle belirtmek...

Değerli futbol severler, 2 sezon önce kısa bir sürede olsa sizlerle birlikte olmuştum. Bu sezonda bazı haftalar da buradan sizlerle birlikte olacağız.

Öncelikle belirtmek isterim ki, Ali BEYKOZ, Müfit İKİZOĞLU, Abdullah ve Hakkı hocalardan oluşan teknik kadromuza güvenim tam bizim aramızdan çıkan ve görevleri sona erdiğinde yine aşağı ve yukarı çarşılarda selamlaşacağımız arkadaşlarımızın sonuçlar ne olursa olsu, son maçın son dakikasına kadar desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Sezonun ilk maçı olan Adanademirspor müsabakasında alınan galibiyet ve takımın mücadelesi, uzun zaman sonunda Boluspor taraftarını mutlu etti ve umutlandırdı. Adanademirspor takımı bu ligin önemli takımlarından. Boluspor Çok önemli bir Galibiyet aldı.  Yaşar Kemel UGURLU sarı kart uygulamalarında standardı yakalayamadı ve son 20 dk. Hakem kanaatini Bolusporun aleyhine kullandı.

Antep Büyükşehir maçında başarısız ve olduğu liği bu maçtaki performansıyla hak etmeyen bir hakem vardı. Boluspor un 2 dk attığı gol nizami goldü ve ofsaytla uzaktan alakası yoktu. Hakemin böyle bir maçta bu kadar çok sarı kart kullanması kendine güvenin eksik olduğunun bir göstergesi idi. Ancak Cemile gösterilen sarı kartlar ve akabinde kırmızı doğru karardı. Antep büyükşehir Bld. Takımının Erhan ŞENTÜRK ile kazandığı golde golü atan oyuncu topu alırken halk dilinde taban göstererek Futbol oyun kuralları kitabına Göre (12 kural ' Fauller Fena Hareketler ) 'Tahlikeli tarzda oynarsa Rakip takım lehine bir endirek serbest vuruş verilir' der. Yani bir attığımız gitti birde faulden yedik. 2 puan gitti hakem kararı ile. Hakem iki takım lehine v e aleyhine birçok hata yaptı. Sercan'ın kambur yaptığı pozisyonda serbest vuruşu Boluspor kullandı. Son dakikalarda bariz şekilde top oyun alanını Antepli oyuncunun ayağından terk etti ancak Jöleli yardımcı bunu bile tespit edemedi.ve oyun devam etti.Atılan golün iptali ve Boluspor un yediği gol hakem adına affedilmez hatalardı. Şayet gözlemci bu hataları tespit etti ise(Kişisel kanaatim hiç sanmıyorum) hakem ve yardımcının cezaya girmeleri gerekir.

Böylesine önemli bir lig de bu kadrolara ahbap çavuş ilişkisi ile adam Alan yetersiz ve dirayetsiz Uzaktan kumandalı Merkez hakem kurulu, Onların Bolu da temsilcisi olan Klasman gözlemciliği yapan, O kadroda kalabilmek için Her türlü fedakârlığa hazır İl hakem Kurulu başkanı Ayhan ŞENTÜRK, Bolu yu hakem camiasında çok başarılı şekilde temsil edebilecekken Ayhan ŞENTÜRK ün kendisi klasman kadrosunda kalabilmek için harcadığı Bülent SOYSAL, Ahmet ELARSLAN gibi genç hakemler ve Klasman hakemi olmayan, Kendisi 1 fazla maça gitmeyi hedefleyen bir başkanın olduğu lobisiz vizyonsuz bir hakem camiası.

Hakem kararı ile kaybedilen puanlar.

 

İyi haftalar.

2235 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.041186809539795