Harmanda 'Çotanak' 3-0

23 Ocak 2011

Bank Asya liginin ikinci yarısı ilk karşılaşmasına galibiyet için çıkan Kırmızı Şimşekler  90 dakika boyunca üstün oynadığı karşılaşmayı taraftarının büyük...

Bank Asya liginin ikinci yarısı ilk karşılaşmasına galibiyet için çıkan Kırmızı Şimşekler  90 dakika boyunca üstün oynadığı karşılaşmayı taraftarının büyük desteğiyle 3-0 almasını bildi.

 

Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor ilk dakikalarda oyunda üstünlüğünü kabul ettirirken girdiği gol posziyonlarından sonuç alamadı. Kırmızı beyazlılar zaman zaman uzaktan şutlarla Giresunspor kalesini yoklarken bu şutlardan sonuç almadı. İlk yarının ortalarında sol taraftan yapılan ortaya ceza sahası içinde şık bir vuruş yapan Caner Ağca'nın şutu kale direğinin yanında auta çıktı. Gol için adeta rakip kaleyi abluka altına alan kırmızı şimşekler dakikalar 44 gösterdiği anda ceza sahasında Yaser Yıldız'ın sert şutuna elle müdahale eden Giresunspor'lu oyuncuyu gören karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Erdem Özgenç kulandı. Kaleciyi sağa topu sol köşeye göndererek Boluspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarı ekibimizin üstünlüğü ile sonuçlandı .

 

İkinci yarıda sahada farklı bir Boluspor vardı. Topu daha çok ayağa oynayan pas hatası yapmayarak maçta da skoru açmak istiyordu. Rakip Giresunspor Boluspor kalesine gelmezken ekibimizde 62. dakikasında ikinci yarı hazırlıklarının formda oyuncusu Caner Ağca maçta beklediği gole de kavuştu. Sol tarafta ceza sahası çaprazında topla buluşunca kafasını kaldırdı. Sağ ayağının içiyle plase şutuyla topu 90 tabir edilen köşeye göndererek Boluspor'a rahat bir nefes aldırdı. 2-0 skorda rahatlayan kırmızı şimşekler hem sahada topla şov yaparken tribünlerde Meksiko dalgası vardı. Adeta rakibine top vermeyerek isteği şekilde oyunu yönlendiren ekibimiz kendi ceza sahasından Ramazan'la ileriye doğru bir top gönderdi. Kendi yarı alanında topu kontrol eden Ferhat Kiraz 60 metre topu sürerek rakip Giresunspor'lu oyuncuları da  geçip topu kaleye göndererek maçta skoru 3-0 getirdi maçta başka gol olmayınca kırmızı beyazlı ekibimiz şampiyonluk yolunda üst sıralara çıkarak takibini yapmaya devam etti.

 

BOLUSPOR: 3 - GİRESUNSPOR: 0

Stat: Atatürk
Hakemler: Zafer Demir, Muhammet Yumak, Serkan Çınar
Boluspor: Ferhat Odabaşı, Erdem, Özgür  (Dk. 85 Murat), Burak  (Dk. 62 Olıver), Caner  (Dk. 75 Sefa), Yaser, Ferhat Kiraz, Cemil, Ahmet, Ramazan, Matondo 
Giresunspor: Metin, Onur, Fatih, Cem, Ömer, Adem, Ali  (Dk. 47 Şenol), Mesut, Vahap, Erhan  (Dk. 73 Cihan ), Aydın 
Goller: Dk. 45 Erdem (penaltıdan), Dk. 62 Caner, Dk. 82 Ferhat (Boluspor)
Sarı kartlar: Dk. 24 Özgür (Boluspor), Dk. 42 Cem, Dk.47 Aydın (Giresunspor)   

 

Maç Sonu Açıklamaları

 

Ahmet Ufuk Güler ' O büyük Güne Bir Adım Daha Yaklaşıyoruz'

 

Boluspor kulübü basın sözcüsü Ahmet Ufuk Güler karşılaşma sonrası hemen bir basın açıklaması yaparken ' O büyük güne bir adım daha yaklaşıyoruz' dedi.

 

Ufuk Güler şu açıklamayı yaptı.

 

'Bugün takımımız Giresunspor karşısında çok net bir skorla galip gelerek Boluspor sevenlerini bir kez daha mutlu etmiştir. Bugün öyle bir güzel bir gündü ki, atmosfer o kadar muhteşemdi ki tüm bunların karşılığı olarak, sahada  elbette ki galibiyet alınması gerekiyordu. Oyuncularımız muhteşemdi,  inanarak, mücadele ederek bu maçı almayı bildiler.  Bugün Boluspor sahada mücadele eden aslanlarıyla ve tribünde 90 dakika desteğini esirgemeyen vefalı taraftarı ile ne kadar büyük bir camia ve şampiyonluğu hak eden bir kulüp olduğunu bir kez daha ortaya koydu. Bolusporlu olmak bir ayrıcalık, bu taraftar şampiyonluğu çoktan hak ediyor. Bugün Sakaryadan, Ankaradan,İstanbuldan, Akçakocadan, Gerededen, Yeniçağadan yani birçok çevre il  ve ilçeden olmak üzere taraftarımız maça gelerek bizleri yine yalnız bırakmadılar. Onlara Boluspor Yönetim Kurulu adına şükranlarımı sunarım. ,

Alınan haklı galibiyet sonrası takımımız Çarşamba gününe kadar izinli olacak. Çarşamba günü toplanıp, ilk antrenmanımızla Adanaspor maçının hazırlıklarına start vereceğiz. Boluspor her geçen gün o büyük güne bir adım daha yaklaşıyor.'

 

 

Levent Eriş Basın Açıklaması

 

 Ahmet Gökhan Güney Basın Açıklaması

  

 Landry Basın Açıklaması

 

 

 

 

Harmanda 'Çotanak' 3-0
Harmanda 'Çotanak' 3-0
Harmanda 'Çotanak' 3-0
Harmanda 'Çotanak' 3-0
Harmanda 'Çotanak' 3-0
Harmanda 'Çotanak' 3-0
Harmanda 'Çotanak' 3-0
Harmanda 'Çotanak' 3-0
Harmanda 'Çotanak' 3-0
Harmanda 'Çotanak' 3-0
Harmanda 'Çotanak' 3-0

3761 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • hasan
    24 Ocak 2011 • 09:22
    siz den bi bok olmaz..şampiyon olsanızda adam olamazsınız..bolunun ne işi var süperligde..giresun hak eder süper ligi taraftarıyla..
  • Remzi KIRICI
    25 Ocak 2011 • 18:45
    2nci devrede içeride oynacağımız 9 maçtan ilkinde galip gelerek sevindik. Tek istediğimiz takımımızın 1nci devrede olduğu gibi inişli-çıkışlı bir devre geçirmemesi. Trasfer yasağı olan ve dört futbolcusu ile yollarını ayıran giresunspor ile yaptığımız maçı unutmamız gerekir. 1nci devrede orta sahamız yoktu, her rakip takım elini-kolunu sallayarak Bolusporun bu bölümünü rahat geçiyordu. Acaba 2nci devrede orta sahamız nasıl oldu? Aynı sıkıntılar var mı? Olup-olmadığı Samsun, Ordu, Erciyes vb. maçlarda görünür. Trasfer sona ermeden orta sahamıza ilk 11 de oynayacak bir nokta trasferi nasıl olur?

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059818029403687