“HAVA ŞARTLARI BİZİ ZORLADI”

2 Şubat 2019

Boluspor, Spor Toto 1.ligin 20.haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Orhan Kaynak...

Boluspor, Spor Toto 1.ligin 20.haftasında deplasmanda Ümraniyespor’a 1-0 mağlup olarak haftayı puansız kapattı. Maçın ardından Boluspor teknik direktörü Orhan Kaynak ve Ümraniyespor teknik direktörü Ahmet Taşyürek açıklamalarda bulundu.

Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, hava şartlarının kendilerini etkilediğini belirterek, “Rüzgardan dolayı istediğimiz oyunu oynayamadık” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 20. haftasında Boluspor, deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor’a 1-0’lık skorla mağlup oldu. Mücadelenin ardından Boluspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kaynak, rüzgarın kendilerini olumsuz etkilediğinin altını çizerek, “Ümraniyespor, üç puan önümüzde ve play-off potasının içinde. Formda, hazır, moral motivasyonu üst seviyede bir takımla oynadık. Hava şartları zordu. İlk yarı rüzgardan dolayı istediğimiz oyunu oynayamadık” ifadelerini kullandı.

“Süper Lig’e çıkmak istiyoruz”

Hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu söyleyen Kaynak, şunları söyledi:

“Hücum hattında istediklerimizi yapamadık. Açıkçası kısır bir maç oldu. Pozisyon vermeden oynadık. Ancak istediklerimizi yapamadık. Forvet hattında daha etkili daha çok iletişim halinde olmalıydık. Takımda kaliteli oyuncular var. Bunların bize bir şeyler vermesi gerek. Önümüzdeki haftalarda galibiyetler almak istiyoruz. Hedefimiz Süper Lig'e çıkmak. Her oyuncuya ihtiyacımız var.”

Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, Boluspor karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yorucu bir maç süreci geçirdiklerini ifade eden Taşyürek, “Akıllı oynamalıydık. Gol yemeden oyunu götürüp bulabildiğimiz pozisyonlardan gol çıkarmamız gerekti. Çünkü Boluspor lige çok iyi başlamış, bir kırılma yaşamış, hoca değişikliğinin ardından 8 hafta sonra galibiyet almıştı” şeklinde konuştu.

“Kazandığımız için mutluyuz”

Kazandıkları için mutlu olduklarını vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, “Rakibimizin kadrosu yetenekli oyunculardan kurulu. Bu maç üç puandan daha değerli. Baktığınız zaman Hatayspor-Denizlispor, Eskişehirspor-Gençlerbirliği maçları var. Herkes birbiriyle oynuyor. Burada kazanacağımız puanın anlamını biliyorduk. Çok iyi bir oyun olmasa da kazandığımız için mutluyuz” ifadelerini kullandı.

1919 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063496112823486