Hayat Seninle GÜZEL 0-1

10 Aralık 2012

Boluspro zorlu geçen Buca deplasmanından üç puan ile döndü. Tamamen kontrollü bir oyun ortaya koyan Boluspor kötü hava şartları ve zemin şartlarına...

Boluspro zorlu geçen Buca deplasmanından üç puan ile döndü. Tamamen kontrollü bir oyun ortaya koyan Boluspor kötü hava şartları ve zemin şartlarına rağmen ayakta kalan taraf oldu ve sayısız girdiği pozisyon sonrası attığı bir gol ile 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu.

Boluspor'da  zorlu Bucaspor deplasmanında teknik patron Oğuz Çetin Eser Altın , Savaş Yılmaz , Hakan Arslan , Abdulaziz Solmaz , Ali Güzeldal , Cihan Yılmaz , Serge Pacome Djiehoua , Cemil Vatansever , Barbaros Bahadır , Gencer Cansev ve Alp Ergin on biri ile  yer alırken Serdar Kubilge , Cafercan Aksu , Agbetu , Mesut Çaytemel , İskender Alın , Vedat Budak , Volkan Koçaloğlu  18 kişilik kadroda yer aldı.

Bazı oyuncuların Oğuz Çetin tarafından kesik yediği gözlenirken Genç Emre , Engin gibi oyuncuların 18 kişilik kadroda yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

Karşılaşmanın başında Bucaspor hızlı başladı ve orta alanda derinlemesine paslar ile tehlikeli ataklar yakalarken Boluspor defansı güçlükle topu uzaklaştırabildi.  İlk 20 dakika Buca baskılı bir futbol ortaya koyarken Boluspor kontrollü oyununu sürdürdü.  20. Dakikadan sonra ayağa pas yapan ve özellile kaygan zeminde kenarlardan pozisyon arayan Boluspor orta alanda Alp , Ali ile kanatlardan sık sık pozisyon buldu. Boluspor'un yakaladığı ataklarda son vuruşu gerçekleştirememesi birazda sahanın kaygan olmasından kaynaklandı. Boluspor kanat organizasyonlarında istediğini maçın ilk yarının bitmesine az bir süre kala alabildi. İlk yarının sonlarına doğru arka arka kanatlardan pozisyon bulan Boluspor aradığı golü 45. Dakikada buldu. Boluspor sol açıktan geliştirdiği pozisyonda içeri ortalarken Ali Güzeldal topu kontrol etti. Kaleciyi karşısına alan Ali plasele şık bir gol atarak Boluspor 45. Dakikada golünü kaydetti.  Bu gol ile Boluspor soyunma odasına moralli gitti.

Boluspor ikinci yarıya hızlı başladı. Sağ açıktan Abdulaziz ile pozisyon bulan Boluspor içeri ortalarken top Hakan'a kadar geldi. Hakan Arslan arka direkte bekleyen Djiehoua'ya aktarırken top auta çıktı. Boluspor'da Abdulaziz kaleci ile karşı karşıya kalırken vuruşu Ömer'den döndü ancak maçın hakemi Özgüç Türkalp daha önce düdük çalması sonrası ve Aziz'in devam etmesi sonrası sarı kart gösterdi. Teknik direktör Oğuz Çetin ilk oyuncu değişikliğini Cafercan ile yaptı. Cihan Yılmaz oyundan alınırken 58. Dakikada da ilk değişiklik yapılmış oldu. Bu değişiklik sonrası Bucaspor mutlak bir gol kaçırırken Boluspor'un şanslı anlarından birisi oldu.  Bucaspor açık bir oyun ortaya koyarken zaman zaman Boluspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar buluyor. Oğuz Çetin ikinci oyuncu değişikliğini Vedat Budak'tan yana kullanırken Sergey'i 69. Dakikada oyun dışına aldı. Bucaspor atağında sağdan yapılan ortaya Eser yerde müdahale edince rakip oyuncu eline basında Eser'in parmağı çıktı.  Bu olay sonrası oyuna devam edemeyen Eser yerini 84. Dakikada Serdar Kulbilge'ye devretti.  Serdar Kulbilge oyuna girer girmez Bucaspor'dan Okan'ın sert şutunu çıkartarak mutlak bir golü önledi. Eser'in sakatlanması sonucu maçın hakemi oyuna 7 dakika uzatma verirken bu dakikalarda Boluspor konta ataklarla gol ararken Cafercan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutu kaleciden dönünce Boluspor mutlak bir golden oldu.  Topun dönüşünde faul kazanan Boluspor Ali Güzeldal ile uzaktan sert bir vuruş yaptı ancak top kalecide kaldı. Bu pozisyondan sonuç gelmeyince Boluspor deplasmandan üç puan ile döndü.


1785 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064791202545166