Haydi, Bolu şimdi Sultanlara destek zamanı!

4 Ocak 2014

Bu sezon yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren ve gözünü 1.lige diken Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı yarın saat 14:00’de...

Bu sezon yaptığı transferlerle adından sıkça söz ettiren ve gözünü 1.lige diken Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı yarın saat 14:00’de 17 Temmuz Spor salonunda grubunda ikinci sırada yer alan Ankara Karayolları takımı ile karşı karşıya gelecek. Filenin sultanları bu zorlu maç öncesi Bolulu sporseverlerden destek bekliyor.

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubunda mücadele Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 11.haftasında sahasında Ankara Karayolları takımı ile karşı karşıya gelecek. Sezon başı yeni bir yapılanmaya giden ve son yaptığı transferlerle daha da güçlenen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı yarın sahasında karşı karşıya geleceği zorlu ve kritik Ankara Karayolları maçı öncesi Bolulu sporseverlerden destek bekliyor. Nefeslerin kesileceği karşılaşmada sporseverlerin 17 Temmuz Spor salonunu cehennem alanına çevirmesi bekleniliyor.

YAMAN “TARAFTARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ”

Zorlu ve kritik maç öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Bolu Belediyespor Takımı Şube Başkanı Gökhan Yaman “Sezona istediğimiz gibi başlayamamıştık ve bu süreçte kazanmamız gereken maçları kaybettik. Sizlerinde bildiği gibi bizim bu sene 1.lig hedefimiz var ve son yaptığımız transferlerle de gücümüze güç kattık. Yarın zorlu bir maç bizi bekliyor. Rakibimiz her ne kadar grupta ikinci sırada yer alsa bile oyuncularımız sahada ellerinden geleninin en iyisini yapacağına inanıyorum. Teknik heyetimize ve oyuncularıma güveniyorum. Bu zorlu ve kritik maç öncesi sizlerin aracılığıyla da Bolulu sporseverleri yarınki maçımıza bekliyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu.

ERDOĞAN “İDDİALI OLDUĞUMUZU GÖSTERMEK İSTİYORUZ”

Yeşil-beyazlı temsilcimiz için büyük önem taşıyan karşılaşma öncesi Bolu Belediyespor Voleybol Menajeri Behçet Erdoğan, gazetemize yaptığı açıklamada “Ben ve arkadaşlarım bu maçı da kazanarak Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nın ligdeki en iddialı takımlardan biri olduğunu göstermek istiyoruz. 5 Ocak 2014 Pazar günü (yarın) saat 14.00’da 17 Temmuz Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan karşılaşmaya tüm sporseverleri bekliyoruz. Onların desteğine ihtiyacımı var” dedi.

Foto: Engin Karagöz

1659 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.052022933959961