Hazırlıklar tamam; Kaf-Kaf bekleniyor

9 Aralık 2011

Karşıyaka maçı için hazırlıklarını hemen hemen bitiren Boluspor, Cuma günü kar altında yaptığı antrenmanla çalışmayı tamamladı.   Hafta başından buyana yoğun bir...

Karşıyaka maçı için hazırlıklarını hemen hemen bitiren Boluspor, Cuma günü kar altında yaptığı antrenmanla çalışmayı tamamladı.

 

Hafta başından buyana yoğun bir antrenman programı ile Karşıyaka maçına hazırlanan Boluspor'da akıllar tamamen Karşıyaka maçında. Teknik heyeti sakatlıklardan dolayı eksiklikler düşündürürken, ekibimiz yapılan antrenmanlar her şeye rağmen sahadan galibiyetle çıkakacağız mesajını veriyordu.

Kırmızı beyazlı ekibimiz saat 13:30'da hafif bir çalışma yaparak antrenmanlarına devam etti. Antrenman temposunu yüksek tutmayan teknik ekip, ilk olarak oyuncularına karlı sahada el topu oynattı.

15 dakikalık el topu oynayan Bolusporlu oyuncular kar üzerinde neşeli bir antrenman yapıp çalışmalarına devam ettiler. Daha sonra iki takıma ayrılan oyuncular uzun bir süre ısınma çalışması yaparak, çift kale maça geçtiler. Serbest olarak yaptıkları çift kale maçla Cuma çalışması sona erdi.

 

Ferhat, Sercan, Erkam, Koffi oynamıyorlar

Karşıyaka maçı öncesi sakat oyuncuların durumları da belli oldu. Denizlispor maçında sakatlanıp hafta başından buyana tedavi olan Ferhat Kiraz'ın oynayamayacağı kesinleşti. Perşembe günü yapılan antrenmanda sakatlığı nükseden Sercan Türkeri ve Koffi'nin de sakatlıkları nedeniyle Karşıyaka maçında forma giyemeyecekler. Boluspor'da bir diğer oyuncu Erkam Reşmen'de hasta olduğu için bu maçta forma giymesi zor görünüyor.

 

Kartopu oynadılar

Kar yağdı Boluspor' lu oyuncular çocuklar gibi şen oldu. Antrenman sahasına erken çıkan futbolcular, bir birlerine kar atarak şakalaştılar.

İlimizi Cuma günü etkisi altına alan kar yağışı sonrası antrenman sahası karla kaplı olunca, Bolusporlu oyuncularda karın keyfini çıkardılar. Gruplar halinde bir birlerine kartopu atarak şakalaşmaları dikkatlerden kaçmadı. Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından bir hayli gerilen kırmızı beyazlılar, Karşıyaka maçı için yaptıkları yoğun çalışma temposunun ardından antrenman sahasını kaplayan kar üstünde bir birlerine şakalar yaptılar. Bir ara genç oyuncu Emre Kılınç'ı kucaklayıp karlar üstünde yatırarak çocuklar gibi eğlenen kırmızı beyazlı oyuncular, daha sonra  antrenman saatini beklediler.


2619 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065114974975586