Hedef ADANA !

24 Nisan 2013

Boluspor basketbol takımı Perşembe günü evinde Çakırı Demirspor'la karşı karşıya gelecek. Kırmızı beyazlılar deplasmandaki ilk maçı 73-64 kazanmasını bilmişti. Dev adamların alacağı...

Boluspor basketbol takımı Perşembe günü evinde Çakırı Demirspor'la karşı karşıya gelecek. Kırmızı beyazlılar deplasmandaki ilk maçı 73-64 kazanmasını bilmişti. Dev adamların alacağı bir galibiyet daha ikinci baraj karşılaşması olan Adanaspor ile karşı karşıya getirecek. Gruplarda da karşılaşan Boluspor ve Adanaspor bir birlerine karşı birer galibiyet almışlardı.

Boluspor C grubundan grup lideri olarak Adanaspor ise, 3'üncü olarak baraj karşılaşmaları oynama hak kazanmışlardı. Boluspor, Adanaspor arasında daha kritik bir karşılaşma oynanacak. Boluspor, Adanaspor karşılaşmalarından iki galibiyet alan takım play-off'lara gitmeye hak kazanacak.

Bu maç öncesi kırmızı beyazlılar Perşembe günü oynayacağı Çankırı Demirspor karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor. 

Zorlu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Boluspor basketbol takımı Baş Antrenörü Atalay Gemen ve Bolusporlu basketbolcular, Adanaspor karşılaşmasına odaklandıklarını ve bu karşılaşmayı da kazanıp play-off'lara gitmek istediklerini dile getirdiler.

 

'HEPİMİZ ADANA'YA ODAKLANDIK'

Boluspor basketbol takımı Baş Antrenörü Atalay Gemen ise, Antrenmanların çok iyi gittiğini belirterek şunları aktardı: ' İki taraftan da büyük bir aksilik olmayacağı gözüküyor. Bence bu sezonun maçı ve çapraz eşleşmelere bakıldığında, Boluspor-Adanaspor maçı büyük önem kazandı. İki değerli kulüp. O maça gelmeden önce bugüne kadar gerçekten takımdaki oyuncularım çok üstün mücadele örneği gösterdiler. Bizi kimse hiçbir şekilde kaale almazken, Boluspor adı geçmezken bütün oyuncularımız uyandı. Herkes büyük bir mücadele örneği gösterdiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Henüz bitmiş bir şey yok. Başlamış olan da yok. Şube başkanımız Fatih Yamaner'e tüm basketbol yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Herkes ailesinden, işinden, gücünden feragat ediyor. Bizlerin yanında oluyorlar. Bu mücadeleyi, armaya yakışır şekilde sonuçlandıracağız. Hepimiz Adana'ya odaklandık. Allah'ın izniyle Adana maçını da geçip, son 6'ya kalıp Boluspor'u gereken yerlere getireceğiz.

 

'TARAFTARIMIZI SALONA BEKLİYORUZ'

Gemen seyircilerden de destek beklediklerinin altını çizerek şöyle devam etti: ' Taraftarımızın çok büyük desteğini bekliyoruz. Rica ediyoruz onlardan. Burada onların katkısı bizleri çok fazla motive edecek. O mücadelemize güç katacak. Onlara buradan ricam hepsini maça bekliyoruz. Onlarda bu heyecana, mücadeleye ortak olurlarsa çok mutlu oluruz.

 

'TARAFTARLARIMIZLA MAÇLARI KAZANIYORUZ'

Boluspor basketbol takımı kaptanı Çağdaş Çalış ise şunları aktardı: ' Uzun süredir aynı şeyleri söylüyoruz. Burada Pamukkale maçını taraftarımızla kazandık. Daha önceden de söylüyorduk, güçlü rakiplere karşı taraftarımızla maçları kazanıyoruz. İnşallah Adana'da ve burada kazanarak 2-0 ile turu geçen taraf oluruz.'

 

'HER MAÇ FİNAL'

Bolusporlu basketbolcu Ferit Deniz: ' Bütün sene bunun için uğraş verdik. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. İnşallah Çankırı ve Adana'yı eleyip son 6'ya kalmak istiyoruz. 2'inci lige yükselmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmalara bekliyoruz. Artık her maç final bizim için.

 

'ADANA'DA SAHADAYIM'

Sakatlığından dolayı son haftalarda takımla birlikte çalışmalara katılamayan Bolusporlu basketbolcu Levent Altan, Sakatlığım hemen hemen geçti. Adanaspor karşısında tam anlamıyla sahada olacağım' dedi. 

Altan sözlerini şöyle sürdürdü: ' Çok ufak bir sıkıntım kaldı. Çoğunluğu geçti. Önümüzdeki hafta Adana maçıyla birlikte takıma geri döneceğim. Yaklaşık bir ay oldu. Adana maçları çok iyi olacak. Deplasmanda çok iyi bir oyunla kazanmıştık. Evimizde ise, sezonun en kötü performansını sergileyip kaybetmiştik. Ondan dolayı çok büyük bir önemi var. Bir de son 6 öncesi son maç. Bu maçı da kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizlere maddi manevi destek olan Şube sorumlumuz Fatih Yamaner'e, Menajerimiz Sacit Kilitçi'ye ve Boluspor yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum.'

 

'TARAFTARIMIZA ÇOK BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR'

Kırmızı beyazlı oyuncu Razaman Öksüz ise şunları dile getirdi: ' Perşembe günü büyük bir aksilik olmazsa Çankırı'yı geçip önümüze bakacağız. Adana maçına bir 10 günlük süremiz olacak. İlk maçı Adana'da oynayacağız. Ondan sonra Bolu'da iki maç oynayacağız. Taraftarımıza çok büyük iş düşüyor. Salona gelsinler bizleri desteklesinler.  Artık son dönemece giriyoruz. Telafisi olmayan maçlar.' 

 

1718 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055244922637939