“Hedef Olması Lazım ”

26 Mayıs 2013

Cadde14 ve 1965’ten açıklama Boluspor’da önümüzdeki hafta yapılacak olağan genel kurul öncesinde kırmızı beyazlılara gönül veren 1965 Taraftarlar Derneği ve Cadde14 taraftar gurubu...

Cadde14 ve 1965’ten açıklama


Boluspor’da önümüzdeki hafta yapılacak olağan genel kurul öncesinde kırmızı beyazlılara gönül veren 1965 Taraftarlar Derneği ve Cadde14 taraftar gurubu yazılı bir basın açıklaması yaptı. İki taraftar grubunu yaptığı açıklamada, “Vizyon ve misyon sahibi, kaliteli bir ekibe sahip olan ve en önemlisi de Boluspor’un menfaatini koruyan Başkan adayları çıkmasını istiyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Açıklama şöyle devam etti: “Boluspor’da yaklaşan seçimler öncesi aday profilini yavaş yavaş aklında çizmeye başlayan kırmızı beyazlılara gönül vermiş taraftarlar artık önceki dönemlerde olduğu gibi liderlerin gösterecekleri adaylara oy vermeyeceklerinin sinyalini verdiler. Yıllardır Süper Lig’e hasret kalan Bolusporumuzun hak ettiği yere bu sene gelmesini istiyoruz.

Bizlerden Boluspor kulübü başkanlığı için oy isteyen kulüp başkanlarından isteğimiz, vizyon ve misyon sahibi, kaliteli bir ekibe sahip olan, ve en önemlisi de kendi menfaatinden önce Boluspor’un çıkarlarını ön planda tutan bir ismin başkanlık koltuğuna oturması tek isteğimizdir.

 

Boluspor kulübünün her zaman hedefinin şampiyonluk olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Bu bilinçle beraber, ertelenen kongre öncesinde birçok isim kamuoyunda tartışılmaktadır. Boluspor’un ismine büyüklüğüne yakışır bir başkanla yola devam edilsin Boluspor bu liglerde her zaman büyüklüğü ile ismiyle hedef olmuştur.

 

Bu camianın küçülerek hedefe gideceğini düşünmüyoruz ve geçmişten ders alınmasını söylüyoruz ve bizim gibi birçok Boluspor sevdalısı da böyle düşündüğünü biliyoruz. Bu kulübün geçmişte yaşadıklarını tekrar yaşamaması için tekrar o yoktu bu yoktu denilip sonradan pes edenleri değil hedefli insanları kişileri göreve davet ediyoruz. Bu göreve layık olanların önce projeleri daha sonra maddi imkânın nasıl sağlanacağı ve ayrıca gelirlerin yükseltilmesi ve mevcut borcun düşürülmesi için ne gibi plan ve projeler ürettiklerini görmek istiyoruz. Boluspor yönetecek kişilerin işin gücünü bırakıp 24 saat Boluspor ile ilgilenmeleri gerekmededir. Biz şundan bundan destek aldık bizim yanımızda değil biz kendi desteğimizle geliyoruz diyenleri bu göreve davet ediyoruz herkes biliyor ki futbol ayrı bir endüstriyel Boluspor’da çıta yükseldi onun için daha geniş fikirli kişiler lobisi ile armanın büyüklüğünü ortaya koya bilecek reklam için değil Boluspor için gelenler göreve gelsin diyoruz.

1965 taraftarlar derneği CADDE 14 olarak sizlerden  tekrar "KÜÇÜK ŞEHRİN BÜYÜK ÖYKÜSÜ" ruhunu bir kez daha hep beraber canlandırmaya davet ediyoruz.”

 

 

 

2046 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.072898149490356