“HEDEFLERİMİZ ÇOK FARKLI”

27 Kasım 2017

Ligde son 3 haftayı galibiyetle kapatan Boluspor’da moraller yerinde. Kırmızı beyazlılar, yaptığı çalışmayla Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk maçında karşılaşacağı...

Ligde son 3 haftayı galibiyetle kapatan Boluspor’da moraller yerinde. Kırmızı beyazlılar, yaptığı çalışmayla Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur ilk maçında karşılaşacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını başladı. Antrenman öncesinde, Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar açıklamalarda bulundu.

Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar; “. Hedeflerimiz çok farklı. Oyuncularım bunu farkına vardı. Özgüvenleri arttı. Önümüzdeki maçlarda da bunu devam ettirip, aynı coşku ve kaliteyle gol yemeden bu işi bitirmek istiyoruz” dedi

“10 HAFTADA 8 PUAN, 3 HAFTA 9 PUAN İYİ BİR ÇİZGİ”

Karafırtınalar zor bir periyottan geçtiklerini ifade ederek; “10 haftada 8 puan, 3 hafta 9 puan iyi bir çizgi. Oyuncuların coşkusundan, istek ve arzudan son derece memnunum. 14 günde 4 tane maç oynayacağız. Bunların 3 tanesi deplasman. Hakikaten ağır bir periyottan geçiyoruz. Deplasmanda gol yemeden alınan 6 puan çok önemliydi takımın geleceği açısından. Hedeflerimiz çok farklı. Oyuncularım bunu farkına vardı. Özgüvenleri arttı. Önümüzdeki maçlarda da bunu devam ettirip, aynı coşku ve kaliteyle gol yemeden bu işi bitirmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“30 SAATTEN FAZLA YOLCULUK YAPTIK”

Son 2 haftada 30 saatten fazla yolculuk yaptıklarının altını çizen Karafırtınalar; “Pazartesi günü geldik, 2 gün antrenman yaptık. Sonra Elazığ’a gittik. 30 saatten fazla yolculuk yaptık. Gene bir deplasman yapacağız. Yine bir 4 saatlik bir yolculuk var. Kolay olmayacak” dedi.  

“AŞAĞI YUKARI İLK ON BİRİN TAMAMINI DEĞİŞİK OYNATABİLİRİZ”

29 Kasım’da Kasımpaşa ile Ziraat Türkiye Kupasında karşılaşacaklarını ve takımda rotasyon yapmak istediğini belirten Karafırtınalar; “Rotasyon yapacağız. Oldukça büyük bir rotasyon yapacağız. Aşağı yukarı ilk on birin tamamını değişik oynatabiliriz. Bu rotasyon iddiamız yok anlamına gelmesin. Kupada da iddialıyız. Gidebildiğimiz kadar gideceğiz. Kazanmak için oynayacağız” şeklinde konuştu.

“HER MAÇA 1 TANE MAÇIMIZ VAR GİBİ HAZIRLANACAĞIZ”

İlk yarının sonunda puan hedefinin sorulması üzerine Boluspor teknik direktörü Sait Karafırtınalar şu cevabı verdi: “Çok samimi söylüyorum böyle bir puan hedefim yok. Her maçı kazanmak hedefim. Oyuncuları kazanabiliriz şeklinde motive etmeye çalıştık. Bunun 3 tanesini de kazandık. Onlarda gördü, ‘neden olmasın’ dediler. Sonuna kadar hepsini kazanacağız anlamına gelmiyor. Ama kazanabiliriz de. Takımda potansiyel var. onun için mücadele edeceğiz. Her maça 1 tane maçımız var gibi hazırlanacağız. Bu şekilde hareket edeceğiz.” 

1549 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.080718040466309