'HER MAÇ FİNAL'

26 Şubat 2014

Boluspor Basketbol takımını başarılı oyuncularından Burak Dündar açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı oyuncu; Her maçı final havasında görüyoruz. İnşallah bu sezon...

Boluspor Basketbol takımını başarılı oyuncularından Burak Dündar açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı oyuncu; Her maçı final havasında görüyoruz. İnşallah bu sezon daha iyi bir performans göstererek bir üst lige çıkmak istiyoruz.” dedi.

Seni biraz tanıyabilir miyiz?

İsmim Burak Dündar. Niğde doğumluyum. Buraya gelmeden önce üniversite okuduğum yerde Aksaray’da oynuyordum. Geçen sene Ocak ayında Boluspor’dan güzel bir teklif aldıktan sonra buraya geldim.

Basketbola nasıl başladın?

Küçükten atletizm ile uğraşıyordum. Sıçramada yeteneğim olduğu için basketbola yönlendirildim. 12 yaşında Niğde’de başladım. Sonra Aksaray’da forma giydim ve şimdi buradayım.

Bolu hakkındaki düşüncelerin neler?

Bolu küçük bir şehir olmasına rağmen çok güzel bir yer. Sporla da ilgili bir şehir. Özellikle futbola çok ilgililer bize de oldukça destek veriyorlar.

Antrenman ve maçlar dışında Bolu’da neler yapıyorsun?

Şuan yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Genelde çalışmalar dışında dinlenerek zaman geçiriyorum. Bunun dışında birkaç kafeye giderek günü geçiriyorum.

Örnek aldığın bir basketbolcu var mı?

Örnek aldığım yok ama beğendiğim basketbolcular var. Sinan Güler’i takip ediyorum. Oyun tarzım onun oyun tarzına yakın olduğundan Sinan Güler’i beğeniyorum.

Basketbola yeni başlayacaklar için söyleyebileceğin tavsiyeler neler?

Basketbol zeka geliştirici güzel bir spor. Zeki insanlar basketbol oynar. Bence basketbola hemen başlamalılar.

Boluspor Basketbol takımını bu sezon nasıl görüyorsun?

Boluspor büyük bir kulüp. Buranın her zaman hedefi bir üst lige çıkmaktır. Geçen sezon finallerde kaybettik. İnşallah bu sezon daha iyi bir performans göstererek bir üst lige çıkmak istiyoruz.

Takım hakkında neler söyleyebilirsin?

Şuan da her maçı final havasında görüyoruz. Bu yüzden maç maç değerlendirme yapıyoruz. Antrenörümüzde bize eksikliklerimizi göstererek bu eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz.

Taraftarlarımız hakkındaki düşüncelerin neler?

Geçen sezon Adanaspor maçındaki taraftarı gördükten sonra bu sezon çok çok az olduğunu söyleyebilirim. Ancak taraftarımız bilmelidir ki biz onların desteğini aldığımızda daha iyi işler çıkarıyoruz. Onlar olmadığında bir kişi eksik sayılıyoruz. Taraftarımızın desteğine oldukça ihtiyacımız var diyebilirim.

En sevdiğin yemek nedir?

Mantıyı oldukça seviyorum.

Ne tür müzikler dinliyorsun?

Yerli müzikler dinlemiyorum. Genellikle Tecno Trance müzikler dinliyorum.

Futbol takımını takip ediyor musun ve ne düşünüyorsun?

Bolu’daki bütün maçlarına gitmeye çalışıyorum. Bu sezon kötü bir sezon geçiriyoruz ama bilinmelidir ki hiçbir sporcu sahaya kaybetmek için çıkmıyordur. İnanıyorum ki Boluspor hak ettiği yere gelecektir.

 

1748 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.11761021614075