Her Türlü Zorluğa Rağmen Kazandılar 3-1

24 Mart 2015

İç Anadolu bölgesinde Akademi ligde Şampiyonluk mücadelesi veren Boluspor U16 Konya Anadolu Selçukspor maçını her türlü zorluğa rağmen kazanmasını bildi. Karşılaşma boyunca veriler kararlar U16 Boluspor’u durdurmaya yetmezken maçın hakemi gösterdiği yanlı bir kararla kırmızı beyazlı altın çocukları rakipleri karşısında eksik bıraktı. Son iki haftada Bolu da oynanan maçlarda gösterilen kırmız kartlar şampiyonluk yolunda kırmızı beyazlıların durdurulması yönünde etkenler sahneye çıkarken gösterilen kırmız kartlar sonrası oyuncular maç cezası alıp son 3 haftada sahada yer almamaları içinde mücadele edildiği dikkatlerden kaçmıyor.

Lig de son haftalarda çok zorlu karşılaşmalar oynayıp hakem kararlarının dikkat çektiği U16 maçlarında Boluspor’un altın çocukları durdurulmaya çalışılıyor. AFDK gelen kararlarda takımımız cezalar aldı. Kırmız beyazlılara verilen kararla da durdurulması tescillenmiş oldu.

Sahasında Konya Anadolu  Selçukspor ile karşılaşan Boluspor U16  rakibi karşısında 36. dakikada Özgür Kazar ile 1-0 öne geçerken devreyi de önde kapadı. İkinci yarıda farkı açmak isteyen kırmız beyazlılar rakip sahaya ataklarını yapmaya çalışırken rakibin sert futbolu kırmızı beyazlıları oyundan düşürmeye yeterken yapılan bir çok sert hareketin devam alması dikkatlerden kaçmadı. Ender gelişen Konya Anadolu Selçukspor ataklarında misafir takım oyuncusu kendini yere atarak kazandığı serbest atışta gol aradı. Konya Anadolu Selçukspor frikik atışından 58. dakikada beraberlik golünü kazandı. 1-1

Bu golün ardından tekrar öne geçmek isteyen Boluspor U16 ataklarını rakip kaleye yaparken rakibin sert futbolu kırmızı beyazlıları durdurmaya çalışırken verilmeyen fauller sonrası kırmız beyazlılar sinirler gerilince Boluspor U16 sahada 10 kişi kaldı. Penaltıların verilmediği serbest atışların verilmediği maçta son dakikalara kadar baskı yapan Boluspor U16 da 77. dakikada Yasin takımını 2-1 öne geçirdi.  Bu golün ardından bir atak daha geliştiren kırmız beyazlılar Kutay ile durumu 10 kişi 3-1 getirirken maçını kazanmayı bildi.

Etiketler: Boluspor U16

2352 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.078999042510986