Her Yer Bize Memleket !

17 Ekim 2011

Boluspor taraftarları İzmir'de kırmızı beyazlıları yalnız bırakmadı. Cumartesi gecesi yola çıkan 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği , Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği ,...

Boluspor taraftarları İzmir'de kırmızı beyazlıları yalnız bırakmadı.

Cumartesi gecesi yola çıkan 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği , Bolulu Yarenler Taraftarlar Derneği , Cadde 14 Taraftar grubu üyeleri ile kendi imkanları ile İzmir'de 90 dakika destek veren taraftarlarımız kırmızı beyazlıları yalnız bırakmadı.  Altay taraftarları tarafından karşılanan kafile Alsancak Limanına araçlarını park ettikten sonra maç saatine kadar İzmir'in mekanlarını gezerek zaman harcadılar. Karşılaşmadan 2 saat önce Atatürk Stadyumuna gelen taraftarlarımıza sıkı bir güvenlik uygulanırken İzmir Emniyeti her konuda yardımcı olurken sıcak tavırları dikkatlerden kaçmadı.
Atatürk stadyumunda kendilerine ayrılan kale arkası tribününe giren taraftarlarımız maçtan önce başladıkları tezahüratları maçın son düdüğüne kadar sürdürdü.  İzmir deplasmanından  üç puanla dönmenin mutluluğunu yaşayacak olan taraftarlarımız sevinçlerini futbolcular ile kutladı.
Yıllardır her deplasmanda sayısı ne olursa olsun yalnız bırakmayan Boluspor taraftarlarını maç sonunda Göztepe taraftarları alkışlarken her iki kulüp taraftarları arasında hoş sohbetler yaşandı.

Bu heyecana kalp dayanamaz.

İzmir deplasmanında kırmızı beyazlıları destekleyen taraftarlarımızın son 20 dakikasındaki halleri dikkatlerden kaçmadı.   Kırmızı kart pozisyonu sonrası 10 kişi kalan Boluspor Göztepe ataklarına engel olmaya çalışırken son dakika golü ile İzmir'den hüzünlü ayrılmak istemeyen kırmızı beyazlı taraftarlarından bazılarının maçı izleyemedi ve koridorda durduğu dikkatlerden kaçmadı. 90 dakika sonunda 3 puan mutluluğunu futbolcular ile kutlayan kırmızı beyazlılar maç sonunda " Öldük öldük dirildik. Bizler buraya gelirken otobüste de konuştuk arkadaşlar ile. Bugün galip geleceğimize inanmıştık ve öylede oldu. Bu sene şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapılmalı biz taraftarların üstüne ne düşüyorsa yapılmadır" denildi.

 

2104 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057029962539673