'Herkes eteğindeki taşı döksün'

18 Mayıs 2011

Boluspor kongresine sayılı günler kala sular iyice ısınmaya başladı. Kamuoyuna yansıyan tartışmalar sonrası yeni dönemde başkanlık koltuğu için kimlerin aday...

Boluspor kongresine sayılı günler kala sular iyice ısınmaya başladı. Kamuoyuna yansıyan tartışmalar sonrası yeni dönemde başkanlık koltuğu için kimlerin aday olacağı merak edilirken, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor'un şuan içinde bulunduğu durumla ilgili değerlendirmeler yaptı.

Başkan yılmaz yaptığı açıklamada 'Boluspor yöneticilerine de başkanında son maçımızda dikkatli olalım demiştim. Bu konuda basına da demeç vermiştim. Maçlar sona erinceğe kadar kimse konuşmasın bu durumdan Boluspor zarar görür demiştim. Şimdi maçlar bitti artık konuşma zamanı herkes eteğindeki taşları dökmesi lazım. Tabi bütün bu değerlendirmeler yapılırken kişilerin birbirlerini yıpratmaya yönelik bir tutum içerisinde olmamaları gerekir. Çünkü Boluspor şahıslara bağlı değil Bolu belli şahısların elinde değildir' dedi.

TAKIMA ZARAR VERMESİNLER

Yılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü 'Birileri gelir bu görevlere talip olur devam ettirir ama ben şuan inanıyorum Boluspor'da görev alan tüm yöneticiler Başkan dâhil herhalde Boluspor'un şampiyon olmaması için bu göreve talip olmadılar. Şansızlıklar olmuştur. Bu arada belli yanlışlıklar yapılmıştır aynı zamanda doğru kararların altına imzalarda atılmıştır. Bütün bu tartışmalar önümüzdeki dönemde Boluspor'a sahip çıkacak şekilde ve önümüzdeki dönemde Boluspor'u etkilemeyecek şekilde konuşulsun istiyoruz. Benim şuan tartışmalardan haberim yok. Bu tartışmalarında göz önünde bulundurmak istemiyorum'

BOLUSPOR BAŞKANSIZ KALMAZ

Yılmaz açıklamasının sonunda 'Herkes konuşmak istediğini konuşsun yarın bu konularla ilgili kimsenin içinde en ufak bir şüphe kalmasın. Ama bütün bunar olurken Bolu ve Boluspor zarar görmesin. Boluspor her zaman bir başkan çıkartabilecek güce sahip olmuştur. Şuanda Boluspor başkanı olmak için can atan bir sürü insan var. Boluspor başkansız kalmaz. Bolusporun bu yıl performansına bakıldığında Boluspor'a başarısız demek haksızlık olur. Boluspor son iki maçını alabilseydi şuanda Süper Lig'de olacaktı. Şimdi bu noktaya gelmiş bir takımı başarısız dersek biraz haksızlık etmiş oluruz. Boluspor bu sene Süper Lig'e çıkabilir miydi? Çıkabilirdi çıkması için Allah Boluspor'a çok yardım etti ama Boluspor kendine yardım etmedi' dedi. 

Kaynak : Detay Gazetesi

 

 


1888 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • Remzi KIRICI
    18 Mayıs 2011 • 12:28
    BOLUSPORa gelen yönetim kim olursa olsun: TAKIMIN İSKELETİNİ BOZARSA, 2011/2012 sezon sonunda, son iki sezondaki başarısızlığı aynen görürüz. 22-24 yeni futbolcu almakla süper lige çıkılamayacağını artık öğrenelim. 2010/2011 sezonunda ilk 11 de oynayıp yararlı olan bütün futbolcuların takımda tutulması GEREKİR. Kiraya verilen futbolcuların Boluspora yararlı olmayayacağını herkes görmelidir. Yeni alınan futbolcuların kaynaşması, birbirini tanıması birinci devrenin bitmesine rastlıyor. Ligde ikinci devreler daha zor geçer. SONUÇ OLARAK "TAKIMIN İSKELETİNİ BOZMAYALIM" Takımın iskeletini bozarsak Boluspor seyircisi, yeni yönetimin hayallerini dinleye dinleye daha çok seneleri boşa harcar.
  • erkan
    19 Mayıs 2011 • 10:42
    BAŞKANIM İLK ÖNCE SİZ ETEĞİNİZDEKİ TAŞLARI DÖKÜN MESELA ACIKCA SÖYLEYİN BECİKOĞLUNU BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTEMİYORUM DİYE...ZATEN ACIKTA BİDE BUNU KAMUOYUNLA PAYLAŞIN...
  • Remzi KIRICI
    20 Mayıs 2011 • 16:44
    31 Mayıs veya 18 Haziranda 2011 tarihinde BOLUSPOR yönetim kurulunun belirlenmesine SEÇİM denmez, sadece Belediye Başkanı tarafından yapılan ATAMA denir. Becikoğlunun seçilip-seçilmemesi davası DEĞİL bu. Bolusporu yönetecek nice insanlar var ama bunların önü açılmıyor, önce Belediye Başkanından İZİN alarak aday olma zorunluluğu oldukça bunun adı SEÇİM diyerek bizleri kandırmayın. Boluspor siyasetten kurtarılmalıdır. Belediye Başkanı kim seçilirse desteklemelidir, bu sözle olmaz, herşey ortada. Futbolu bilmek ayrı, Boluspor başkanı olmak ayrı şeyler. Başkanda yöneticilik özellikleri olmalı, doğru görev bölümü yapabilecek, insanlarla beraber çalışma kültürüne sahip olması gerekir. Başkan görevini başkasına devredemez. Belediye Başkanımız basına sansür koydu, Bolusporu, yönetimini eleştirmeyi bir nevi yasakladı. Sonuç ne oldu? Hatalar, yanlışlar zamanında düzeltilmediği için geldiğimiz noktadan hiç bir kişi memnun değil.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.45155596733093