HERKESİ SALONA DAVET ETTİ

27 Ekim 2016

Bolu Belediyespor Sportif Direktörü Faik Mert Dönmez, Belediyespor Yönetimi olarak amaçlarını anlattı. Dönmez, hafta sonu oynanacak karşılaşmalar için sporseverlere destek çağrısında bulundu.

Bolu ilini bir çok spor branşında temsil eden Bolu Belediyespor ligdeki takımlarının sezonlarının açılması ile yoğun bir sezona girdi. Voleybol ve Basketbol branşı dışında bu sene Hentbol takımının da liglerde mücadele etmesi ile salon sporlarının Bolu İlindeki tek yetkili kulübü konumuna geldi.

Kulübün Sportif Direktörü Faik Mert Dönmez Gazetemize yaptığı açıklamada; ‘’Bizim amacımız her maçı kazanmak değil, Bolu İlini en iyi bir şekilde temsil etmek. Sadece spor sahalarında ki başarı değil bizim amacımız Bolu ilini her kulvarda en iyi şekilde hem temsil etmek hem tanıtmak.’’ ifadelerine yer verdi.

Dönmez sözlerine şöyle devam etti: ‘’ Bolu Belediyespor Kulübü olarak ligde Mücadele eden 3 farklı branşımız ve bunun yanında Futbol, Atletizim, Badminton, Atıcılık, Bocce, Güreş, Okçuluk ve Karate branşları da kulübümüz bünyesinde faaliyet göstermektedir. Bizim amacımız her maçı kazanmak değil, Bolu İlini en iyi bir şekilde temsil etmek. Sadece spor sahalarında ki başarı değil bizim amacımız Bolu ilini her kulvarda en iyi şekilde hem temsil etmek hem tanıtmaktır. Önde gelen ve son 3 sezondur başarılı bir şekilde devam eden Voleybol, iki sezondur bünyemize kattığımız Basketbol takımı ile Belediyespor ismi Futbol dışında en aktif branşlarda bilinen ve başarı beklenen kulüpler arasına girdi. Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Voleybol takımımız ligin ilk iki haftasını oynadı ve 1 galibiyet 1 de mağlubiyet aldı, Türkiye Erkekler Basketbol 2. Liginde mücadele eden Basketbol takımımız ise ilk maçını deplasmanda oynadı ve farklı bir galibiyet ile lige başladı. Özellikle Ankara da oynanan basketbol karşılaşmasında bizleri destekleyen Bolu sevdalısı hemşerilerimize teşekkür ederim ve her karşılaşmamızda her branşımızda desteklerine ihtiyacımız olduğunu bilmelerini isterim. Bu hafta sonu 29 Ekim Cumartesi günü saat 18:00’da Ankara Beştepe Spor Salonunda Voleybol takımımız İlbank Voleybol takımı ile ligin 3. Hafta karşılaşmasına çıkacak aynı desteği ve gösterdikleri büyük özveriyi taraftarlarımızdan bekliyoruz. Bu hafta sonu oynanacak olan bir diğer müsabakamız ise Bolu Karaçayır Spor Salonunda 29 Ekim Cumartesi günü saat 17:00 da Adanaspor ile oynanacak olan Basketbol karşılaşmasıdır. Adanaspor ile oynanan her karşılaşmanın bir derbi havasında geçmesi bizim için müsabakanın önemini ve aynı şekilde taraftarımızın önemini de arttırmakta. Hafta sonu tüm Bolu halkını Karaçayır Spor Salonuna davet ediyoruz. Ligin açılış maçı havasında geçecek olan karşılaşmayı taraftarımızın desteği ile şölen havasına çevirmek istiyoruz.’’   

 

1512 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061233997344971