Herşey İçin Teşekkürler Çocuklar

12 Nisan 2012

Ankara 19 Mayıs Stadyumunda Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında gülen taraf Karabükspor olurken ortaya koyduğu performans ile Süper Lig takımlarından benim farkım...

Ankara 19 Mayıs Stadyumunda Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında gülen taraf Karabükspor olurken ortaya koyduğu performans ile Süper Lig takımlarından benim farkım yok dedirtti.

 Boluspor teknik direktörü Konyaspor karşılaşmasında aldığı ceza nedeni ile yarımcısı ile birlikte kenar yönetimde yerini almazken taktiklerini maç öncesi verdi. Bahri Kaya oyun içersinde sürekli yardımcısına telefon ile bağlanarak oyuna müdahale etti.

Boluspor Karabükspor karşılaşmasında Atacan , Hakan Arslan , Orhan Ak, Onur Bektaş , Vedat budak , Cemil vatansever , Emre Toraman , Veli Kızılkaya , Veysel Cihan , Savaş Yılmaz , Kenan Özer onbiri ile sahada yer aldı.

Boluspor'da Burak , Caner , Fatih , Emmanuel Gomis , Omer Wade , Alp Ergin , Aydın Çetin yedek soyundu.

Karşılaşmada yaklaşık 4000 kadar taraftarım yer alırken 90 dakika boyunca takımımızı desteklediler.

Boluspor - Karabükspor karşılaşmasında çok sayıda Boluspor'lu yöneticimizin yanı sıra , Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun , Fehmi Küpçü ve Tanju Özcan , Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar , Boluspor kulübü eski başkanları, Bolu Ticaret ve Sanayi odası başkanı emin Semercioğlu , Bolu Belediye başkanı Alaaddin Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakan'ı Yardımcısı Fatih Metin  , ve bir çok Bolu'lu iş adamı da yakından takip etti.  

 

Maçın önemli anları.

Dk04: Boluspor maçın başında rakibine baskı kurmaya başladığı anda Kenan Özer ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi.

Dk09: Boluspor orta alanda kazandığı topla pozisyona kalkarken sürekli faule maruz kalıyor.

Dk11: Boluspor sol açıktan geliştirdiği topta Kenan kaleci ile karşı karşı kaldı. Kenan'ın şutunu kaleci güçlükle kurtardı.

Dk16:Boluspor bu dakikalarda kontrollü bir oyun sergilerken orta alandan kanatlara top taşıyarak pozisyon bulmaya çalışıyor.

Dk19: karabükspor defansı ceza sahasında topu çıkartmaya çalışırken Mabiala topu kaleci Bora'ya attı. Araya Kenan girerken  topu alamayınca Bora güçlükle çıkartı.

Dk21 : Boluspor sağ açıktan geliştirdiği atakta Kenan içeri ortaladı Karabük defansı kornere gönderdi. Korner atışını Karabükspor güçlükle çıkarttı.

Dk30: Onur Bektaş orta alanda kazandığı topu sağ açıkta bulunan Veysel'e aktardı. Veysel pozisyonun devamında top ile pozisyon ararken yapılan faul sonrası karşılaşmanın hakemi faul verdi. İçeri yapılan topu Karabük kalecisi kurtardı.

Dk33: Orta alanda kazandığımız topu Karabük  ile uça aktardığımız anda Kenan yerde kaldı.  Hakem devam ederken topun dönüşünde Savaş uzaktan sert vurdu az farkla top auta çıktı.
Dk40: Karabükspor kullandığı korner atışında İlhan kafa vururken Atacan mükemmel bir şekilde kurtardı.

Dk46: Boluspor ikinci yarıya hızlı başladı. Ceza sahasından hızlı çıkarken orta alanda Kenan'a yapılan faul sonrası serbest atış kazandı. İçeriye yapılan ortayı Karabük güçlükle çıkarttı.

Dk 59: Boluspor ikinci yarıda ilk yarıda olduğu gibi kontrollü bir oyun sergilerken orta alanda kazandığı toplarla pozisyonlar arıyor.

Dk62: Boluspor Hakan ile sol açıktan pozisyon bulurken içeri yapılan şutu Karabük kornere gönderdi. Pozisyonun devamında Karabük güçlükle topu uzaklaştırdı.

Dk69: Boluspor ceza sahasında faul yapınca orta hakem penaltı verdi. Atacan penaltıyı çıkartırken takımımıza moral geldi.

Dk75: Boluspor geliştirdiği pozisyonda ceza sahasında karambola olan pozisyonda Orhan Ak kale çizgisinin 1 metre önünde sert vurdu ancak top çizgiden döndü.

Dk86: Karabükspor sağ açıktan geliştirdiği topta ceza sahasına ortalarken İlhan parlak'ın kafa vuruşu gol oldu.

Dk90: Karabükspor karşılaşmayı 1-0 kazanarak yarı finale yükseldi. 

 

2238 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065180063247681