HERŞEYE RAĞMEN İYİ SONUÇ 1-1

11 Eylül 2011

2011-2012 sezonunu Giresunspor deplasmanıyla açan Boluspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Giresunspor 90 dakika kalemize akın akın gelirken 29.dakikada Ramazan Durdu'nun...

2011-2012 sezonunu Giresunspor deplasmanıyla açan Boluspor, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Giresunspor 90 dakika kalemize akın akın gelirken 29.dakikada Ramazan Durdu'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Herke maç bitti derken 90.dakika sahneye çıkan Ümit Tütünci attığı golle maçın skorunu belirledi.  

 

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi 2011-2012 sezonunu Giresunspor deplasmanıyla açan Boluspor, Giresunspor deplasmanında puan ve puanlar aradı. Müsabakanın başında yoğun yağmur etkisini gösterirken, ekibimiz sahaya kalede Atacan, defansta Sercan, Veli, Gencer ve Hakan, orta sahada Onur Bektaş, Landry, Fatih Gül, Caner ve Ferhat ileride Koffi onbiri ile çıktı. Yedeklerde ise Eser, Sefa, Onur Türk, Oltan, Alp, Ümit ve Erkam yer aldı. 19 kişilik kadro ile Giresun''a giden ekibimizde genç oyuncu Vedat Budak maçı tribünden izledi.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, yağmurun etkisiyle birlikte adeta sahada adım atmadık yer bırakmayan Giresunspor ilk 10 dakikada etkili bir oyun ortaya koydu. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü elinde alan ve ayağa pas yaparak Giresunspor kalesine yüklenmeye başlayan ekibimiz Boluspor 15.dakikada Veli'nin kullandığı faul atışından sonuç alamadı. Boluspor, rakip alana yerleşirken güzel oyununu bir türlü gol pozisyonuyla sonuçlandıramadı. Aydın ve Adem Çalık'la kontra ataklarla Boluspor kalesine yüklenen Giresunspor, 22.dakikada Ömer ile ilk tehlikeli atağını gerçekleştirdi. Bu dakikalarda panik yapan ve yarı sahadan çıkmakta zorlanan ekibimiz Boluspor, 29.dakikada Mesut'la sol kanattan etkili geldi ve ceza sahasına yaptığı ortaya Gencer ıska geçince topu önünde bulan Ramazan Durdu attığı golle Giresunspor'u 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol pozisyonu olmazken ilk yarı ev sahibi Giresunspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

İkinci yarıya Teknik Direktör Cihat Arslan oyuncu değişikliğiyle başladı. İkinci 45 dakikada Hakan'ın yerinde Erkam, Landry'in yerinede Alp oyuna dahil oldu. Sercan sol kanata geçerken, Erkam ise sağ bekte görev yaptı. Oyuncu değişiklikleriyle ikinci yarıya daha etkili başlayan ekibimiz Boluspor, dar alanda kısa paslaşmalar yaprak Giresunspor'un direncini kırdı. Ev sahibi takım Giresunspor, Boluspor'u kendi sahasında kabul ederek maçta 1-0'ın üzerine yatmaya çalışırken, 77.dakikada Fatih'in yerine oyuna dahil olan Ümit Tütünci 90.dakika attığı golle ekibimiz Boluspor'a 1 puanı kazdırdı. Boluspor ikinci yarıdaki oyunuyla göze hoş bir futbol ortaya koyarken, gelecek haftalar için iyi sinyaller verdi.

 

Hakemler: Tayfun Özkan, Volkan Akçit, Gökmen Olgaç, Sertan Bakan

Stadyum: Giresun Atatürk Stadyumu

Saat: 15:30

 

Giresunspor: Soner, Onur, Fatih, Ömer, Adem, Ramazan, Ali, Mesut, Cihan (Dk 68 Eren), Volkan, Aydın

Yedekler: Mehmet, Onur Demir, Cem, Şükrü, Eren, Emre, Furkan

Teknik Direktör: Bahri Kaya

 

Boluspor: Atacan, Hakan Arslan(Dk 46 Erkam), Onur, Caner, Landry(Dk 46Alp), Koffi, Ferhat Kiraz, Fatih (Dk 77 Ümit), Veli, M.Sercan, Gencer

Yedekler: Eser, Sefa, Oltan, Onur Türk, Alp, Ümit, Erkam

Teknik Direktör: Cihat Arslan

 

Sarı Kartlar: Dk 50 Fatih, Dk 62 Ferhat, Dk 68 Veli, Dk 86 Alp (Boluspor)
Dk 58 Volkan, Dk 62 Ramazan (Giresunspor)

 

 

 

 

 

 

 

Karşılaşmadan Önemli Dakikalar

 

Dakika 15: Boluspor 18 çizgisi üzerinden faul atışı kazandı. Topun gerisine geçen Veli topa çok sert vurdu.  Baraja çarpan top Onur Bektaş'ın önünde kaldı. Onur düzeltip vurdu. Top Volkan'a çarparak kornere çıktı.

Dakika 16: Caner'in kullandığı korner atışında, Caner ön direğe ortaladı. Gencer'in kafayla arka direğe aşırttığı topa Veli dokunamadı ve top auta gitti.

Dakika 22: Giresunspor'un korner atışında Fatih Şen ceza sahasına ortaladı. Penaltı noktasında gerilerden gelen Ömer gelişine kafa vurdu. Top kaleci Atacan'ın kucağında kaldı.  

Dakika 29: Giresunspor sol kanattan Mesut'la etkili geldi. Mesut'un ceza sahasına yaptığı ortada Gencer'i geçen top Ramazan Durdu'nun önünde kaldı. Ramazan bekletmeden vurdu. Top kaleci Atacan'ın ters köşesinden ağlara gitti. (1-0)

 

İlk yarı rakibimiz Giresunspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

Dakika 46: Aydın'ın ara pasında topla buluşan Ramazan Durdu 18 çizgisi üzerinde vurduğu sert şut az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 54: Sağ kanattan korner atışı kazanan Boluspor, Ferhat'ın ön direğe ortaladı topa Veli gelişine kafa vurdu. Top defansa çarparak az farkla üsten dışarı gitti.  

Dakika 70: Aydın kafa ile Eren'in önüne indirdi. Eren geriden gelen Ömer'in önüne bıraktı. Ömer gelişine çok sert vurdu. Top yandan auta çıktı.

Dakika 77: Eren'in sağ kanattan yaptığı ortaya ceza sahasında Aydın kafa topuna yükseldi. Aydın'dan önce hava topuna çıkan Atacan topu iki hamlede kontrol etti.

Dakika 84: Erkam'ın ara pasında ceza sahasında topla buluşan Ümit müsait pozisyonda topu ayağına dolaştırdı. Araya giren kaleci Soner yatarak topu kontrol etti.     

Dakika 90: Ferhat Kiraz'ın uzun pasında 18.çizgisi üzerin de topla buluşan Ümit Tütünci defanstan sıyrılarak kaleci Soner ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Soner'in açıldığını gören Ümit kafayla akıl dolu bir vuruş yaprak maçın skorunu belirleyen golü Giresunspor ağlarına gönderdi. (1-1)

 

KOFFİ BİLDİĞİMİZ GİBİ!

 

Kırmızı-beyazlı ekibimizin Fildişi Sahili oyuncusu Koffi Kouame Eügene Giresunspor karşılaşmasında hayal kırıklığı uğratmaya devam etti.

 

Sezon başı göstermiş olduğu performansıyla kırmızı-beyazlı ekibimize kazandırılan  Koffi'de performans düşüklüğü devam ediyor. Giresunspor maçında sahada kaldığı 90 dakika boyunca 1 tek pozisyona giren Koffi, kaçırdığı golle adeta teknik direktör Cihat Arslan'a saç baş yoldurdu. 90 dakika boyunca sadece 1 gol pozisyonuna gire bilen Fildişili oyuncusu Koffi, Giresunspor karşısındaki performansıyla hayal kırıklığı yaşattı.

Teknik Direktör Cihat Arslan'ın kendisinden çok şey beklediği fildişi asıllı Koffi Kouame Eügene gelecek haftalar için ümit vermedi.    

 

 

 Karşılaşmadan Kareler

 

2839 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • halit canbaz
    11 Eylül 2011 • 20:10
    ERİŞİN ALDIĞI SONUÇLA KIYASLARSAN İYİ SONUÇ?ERİŞ DÖNEMİNDEKİ GİRESUNSPORLA KIYASLARSAN KÖTÜ SONUÇ
  • iso
    12 Eylül 2011 • 05:17
    Fotoğraf çekimi için verilen poz Boluspor takımına yakışmamış.Hiç hoş olmamış.Olacaksan herşeyinle profesyonel olacaksın.
  • bolulu ismail
    12 Eylül 2011 • 12:32
    Bir iki maçla değerlendirme yapmak doğru olmaz, şimdiden Koffiye yüklenmek yanlıştır. Bence takımın en zayıf ve en güçlü halkası Ferhat Kiraz dır. Eğer şahsi oynarsa hiç bir katkısı olmuyor çünkü.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066393136978149